Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha fiatalabb fiúkkal szexelek?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok.Kb fél éve szexelek.Nagyom szeretek nálam fiatalabb fiúkat "betörni".Egyszerűen csak rájuk mászok és benne vannak a dologban.Sokszor csak lesz*pom őket.Rendszerint nagyon hamar elmennek,de ez engem nem érdekel mert utána teljes nőnek érzem magam.Szerintetek ez gáz??2011. júl. 14. 23:59
1/30 anonim válasza:
Ha mocsok vagy mellé igen, egyébként nem érdekelsz.
2/30 anonim válasza:
Nem, engem is kezelhetnel... :D aaztan en teged
17F
3/30 anonim válasza:
Az a gáz, hogy ettől érzed nőnek magad. Veled egykorú/kicsit idősebb pasik már nem állnak le veled ilyen készségesen, ugye?:)
4/30 anonim válasza:
Engem miért nem akart 15-16 éves koromban egy ilyen lány megrontani? :D
5/30 Stojkovic válasza:
Még szerencse, hogy én idősebb vagyok nálad.
Egyébként nem gáz.
6/30 anonim válasza:
Hát, ne haragudj, de szerintem ez így gáz. Mert az még oké lenne, ha lenne egy fiatalabb barátod. Vele azt csinálsz, amit akarsz, de hogy több "kisfiúval" is, hát...
7/30 anonim válasza:
Amíg nem szegsz törvényt (nem 14 év alattiakkal csinálod), addig nincs nagy baj.
9/30 anonim válasza:
Bocs, hogy így fogalmazok, de úgy tudlak elképzelni, mint egy "ingyenqrvát".
Állításod szerint te több fiúra is rámásztál. Attól nem félsz, hogy egyszer valaki feljelent?
Amúgy szerintem nem gáz. Én fiatalabb vagyok mint te, de nem kellenél. Nem leszek senki strigulája :)
10/30 A kérdező kommentje:
nem szegek törvényt!!és nem vagyok pedofil!!!
2011. júl. 15. 00:05
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!