Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáz, ha feláll a strandon?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha feláll a strandon?

Figyelt kérdés

Nem teljesen, csak mondjuk félig. Ez olyan szégyellnivaló,

mert mindenki dugdossa olyankor(mármint a nyilvánosság elől)?

2011. júl. 14. 21:11
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
azt nem mondtuk h ne nézd nézni szabad csak ha érzed h kezd ágaskodni gyorsan hidegvízbe vagy törcsit magad köré mert a tinilányok nagyon jót tudnak ienen röhögni nemtom én még soha nem láttam h a strandon vkinek felállt vna lehet azért mert egy pasin nem azt nézem meg először de ha vkinek meglátnám sztem tuti nem bírnám ki röhögés nélkül XD
2011. júl. 14. 22:13
 22/29 Cliff Barnes ***** válasza:

Álcázd.

Akassz rá valamit. Vagy futtass rá paszulyt.

2011. júl. 14. 22:19
 23/29 anonim ***** válasza:

kb 20 ilyen kérdést tesznek fel nap mint nap

használd a keresőt.

amúgy meg nem gáz, természetes dolog.

a gáz az lenne ha nem állna fel semmikor

2011. júl. 14. 22:33
 24/29 anonim ***** válasza:
ránts le egy jányt a vízalá
2011. júl. 14. 23:43
 25/29 szamo77d ***** válasza:

Nem gáz, csak titkolni nehéz! De ez még mindig a jobbik

eset! Gondolj arra, milyen gáz lenne az, ha fatökű lennél!

Az aztán tényleg gáz lenne!

2011. júl. 15. 06:51
 26/29 egylany21 ***** válasza:
Női szemmel szerintem nem gáz, ha ilyet látok és jó a pasi inkább mosolygok picit, nem röhögöm ki. Ha pasik röhögnének ki, azok meg nemtudom miért nézegetik másik pasi farkát :P
2011. júl. 15. 07:33
 27/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ciki, és szerintem nem ösztönből áll fel vagy hasonlóból, teljesen értelmetlen és indokolatlan a merevedés egy strandon, de hát ez van. Engem ha emiatt kiröhögnének, porrá aláznának vele, és nemcsak az aznapi strandolástól vennék el a kedvemet.
2011. júl. 15. 09:00
 28/29 anonim ***** válasza:

Azt, hogy mindenki dugdossa, mégis hogy érted? Csak mert ha van rajta nadrág, akkor bizonyos értelemben már dugdossa.

Egyébként 1-2 lány lehet, hogy megnézi, nevet rajta, de minek foglalkozol idegenek véleményével?

Ha meg 1 fiú nézi 1 másik fiú gatyáját, hogy dudorodik-e vagy sem, hát az tényleg gáz.

2011. júl. 19. 11:02
 29/29 szamo77d ***** válasza:

Nem gáz, így van rendjén. Inkább azon gondolkodj, hogyan

rejtsd el az esetleges vizsla szemek elől. Azt hiszem,

nehéz lesz...

2011. júl. 20. 05:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!