Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáz, ha feláll a strandon?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha feláll a strandon?

Figyelt kérdés

Nem teljesen, csak mondjuk félig. Ez olyan szégyellnivaló,

mert mindenki dugdossa olyankor(mármint a nyilvánosság elől)?

2011. júl. 14. 21:11
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Már miért tenném. Szerintem vagy eldugja, vagy nem, de azon kéne inkább röhögni, akinek egyáltalán "nem is zavarja meg az állapotát" a sok szép lány. Lehet, hogy aki röhög rajtam, az pár perccel előtte még hasalt egy 10 percet.
2011. júl. 14. 21:24
 12/29 A kérdező kommentje:
Úgy látom megoszlanak a vélemények. :(
2011. júl. 14. 21:26
 13/29 anonim ***** válasza:
Mennyi gyenge elméjű van itt. Mit értetek gáz alatt pontosan? Szégyenli valót? És ha feláll? Biológiai ösztön, és csókolom. Engem lényegében nem zavar, mert nem érdekel ki milyen véleménnyel van irántam. Kiröhög. És akkor mi van? Másnapra elfelejti.
2011. júl. 14. 21:28
 14/29 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, de a net nem felejt. A napiszaroshoz hasonló elméletek kicsit rámíjsztettek.
2011. júl. 14. 21:31
 15/29 anonim ***** válasza:
Hát elég gáz...próbálj ne a bikinis csajokra koncentrálni..
2011. júl. 14. 21:35
 16/29 anonim ***** válasza:
ha feláll ugorj be a hideg vízbe...garantált segítség
2011. júl. 14. 21:44
 17/29 anonim ***** válasza:

Biológia, ide vagy oda, ez gáz. Bujtassuk is mint férfiak. Ez olyan mint a nőtől nem várod el, hogy a lábát leborotválja, ha fekete erős szőre van, mert ez biológia....

Azért van alap etikett. Félig álló farkat sem teszünk nyilvánosságra az úszógatyában.

2011. júl. 14. 21:47
 18/29 anonim ***** válasza:
hát ha sexy bikinis csajokat ne sokat nézegesd és ha meg feláll akk a csajok felizgulnak rá más meg nevet egyet de akk menny vízbe ott nem lehet látni
2011. júl. 14. 21:48
 19/29 anonim ***** válasza:
Nos én ma voltam strandon és nem feltünően nézzek egy pasit se de volt akinek lehetett látni a dudorodást!:) és mi volt semmi mindenki ment tovább senki nem bámulta feltünően vagy röhögte ki!:) szerikntem elég sok pasinak szokott ott állni
2011. júl. 14. 21:56
 20/29 A kérdező kommentje:
Ha jól összegzem az eddigieket, akkor azt mondjátok ne nézzem meg a bikinis lányokat,pedig a víz/pancsi után ettől strand a strand.
2011. júl. 14. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!