Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meddig leszek még szűk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig leszek még szűk?

Figyelt kérdés
Engem nem zavar csak érdekelne, mert má féléve van sexuális kapcsolatom a barátommal és nehezen megy be, mert szűk vagyok.
2011. júl. 14. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
az ÚR szólt : És tágulj !!
2011. júl. 14. 20:56
 2/7 Cicuskaaa123 ***** válasza:
A barátod keveset nyal és keveset ujjaz, ugye? Mondd neki, hogy tovább nyaljon jobban felfogsz izgulni és ki is fogsz jobban tágulni.
2011. júl. 14. 20:59
 3/7 padi válasza:
amig meg nem bas* egy kibas*ott nagyfas*u néger
2011. júl. 14. 20:59
 4/7 A kérdező kommentje:
már fél éve sexelünk ... már szerintem kikellett volna tágulnom nem? minden egyes együttlétkor fáj az első belémnyomása de aztán pedig már élvezem, nagyon :)
2011. júl. 14. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Addig örülj míg szűk vagy. Nekem 3 éve ez van. Az első mozdulatnak kicsit óvatosnak kell lennie, de ez nem nagy ár azért, hogy a páromnak ne legyen "virsli az alagútban" érzése.

Persze lehetne tágítani, de nekem valahogy nem jön be az öklözés.

21/L

2011. júl. 14. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:

az első belémnyomása.. na ezért kell először elvégezni az ált isket és csak utána szexelni :)

19F

2011. júl. 14. 21:01
 7/7 padi válasza:
használjatok sikositot vagy ha nem segit egy aranyos csődör paci ki tudna tágitani
2011. júl. 14. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!