Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ma hányszor vertétek ki (eddig)?
Figyelt kérdés
Én már 5ször. El is dagadtam :) Ti ? Kort is légszi...2011. júl. 14. 19:15
61/68 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy hatszor összejött, nekem megszakítással is alig :))
2011. júl. 15. 01:02
62/68 anonim válasza:
Na mi van a híres egyszeművel?:D Magához tér már valamelyest?:D
63/68 anonim válasza:
pedig tényleg... csak akkor még fiatalabb voltam nem jött ki annyi cucc, ezért sikerülhetett (mert azt olvastam hogy az ejakulációnak lemerítő hatása van) tehát nem fáradtam ki annyira. most már nem hiszem h meg tudnám még egyszer csinálni XD
64/68 A kérdező kommentje:
Megvagyok, megvagyok, köszi az érdeklődést :) Ma asszem nem lesz újabb rekordkísérlet... Most kb. másfélszerese a normális méretnek :) Ami végülis nem lenne baj, hisz mindenki növelni akarja, csak így épp használni nem lehet. Jövő héten újabb rekordkísérlet :) Velem tartotok ? Addig létrehozok egy fészbuk-eventet is... Lehet majd reggelni :)
2011. júl. 15. 11:25
65/68 anonim válasza:
"Addig létrehozok egy fészbuk-eventet is... Lehet majd reggelni :)":D:D:D:D
Persze, pihentesd csak a kígyót!:) Tudod nem lehet egyszerre mindent... Isten is megpihent:)
66/68 anonim válasza:
184646348465164646szor, de eddig ez csak a bemelegítés.
Természetesen egyszer sem. Nem kell minden nap verni.
67/68 A kérdező kommentje:
Miért nem kell ? :)
2011. júl. 15. 18:24
68/68 anonim válasza:
mert ha hagysz egy kis időt a recskák között jobban fogod élvezni:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!