Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ma hányszor vertétek ki (eddig)?
Figyelt kérdés
Én már 5ször. El is dagadtam :) Ti ? Kort is légszi...2011. júl. 14. 19:15
41/68 anonim válasza:
Hát ember én el kell, hogy szomorítsalak, se ma, se tegnap, se tegnapelőtt és se az azelőtti napon nem csaptam ki:)
42/68 A kérdező kommentje:
Persze, szeretnék nőt, nagyon is... Esetleg nem írsz egy privit ? Eskü, hogy többet nem beszélek erről előtted :)
2011. júl. 14. 21:56
43/68 A kérdező kommentje:
És hogy bírod ennyi ideig ? Nem vagy idegbeteg tőle ?
2011. júl. 14. 21:57
44/68 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de engem nem hoz lázba, aki f*szverés guiness rekordot döntöget éppen :D Ne vedd személyesnek, amúgy sem vonzanak a huszonévesek, havernak biztos bírnálak, de többet nem tudok elképzelni:)
A tanácsom pusztán jóindulat volt :)
45/68 anonim válasza:
Nem tudom mi van velem, máskor minden nap legalább 1x kicsaptam, de most közbe jött egy lány:) Igaz még nem alakult ki semmi komoly:) De valahogy ilyenkor nem kívánja annyira az ember a masztit:)
46/68 A kérdező kommentje:
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:59
Miért nem tudok neked privit írni ?
Kellene dumálnunk :) Nem a guiness rekord kísérletemről... Másról :)
Hogyhogy nem vonzanak a huszonévesek, de hisz te is az vagy nem ? Csaknem a harmincas vén rókákra buksz, aki naponta egyszer is alig tudják kiverni... Remélem azért nem :)
2011. júl. 14. 22:22
47/68 anonim válasza:
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:59!
Szerintem gondold meg! Egy házi szexmasinát kapnál:D
48/68 anonim válasza:
Nincs olyan exed amelyiket te dobtad ki és ragaszkodik hozzád?:)) Hm? Mert én már unnám ha tudom milyen csajjal csak nincs most választásom :((
49/68 A kérdező kommentje:
Most 5-6 percig nem leszek... Meló van a wc-ben... Lehet meglesz a hetedik... Szorítsatok!
2011. júl. 14. 23:07
50/68 anonim válasza:
Jó de ha már meglesz a hetedik akkor van még 3/4-ed órád, hogy elérd a tizediket a mai napon:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!