Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ma hányszor vertétek ki (eddig)?
Figyelt kérdés
Én már 5ször. El is dagadtam :) Ti ? Kort is légszi...2011. júl. 14. 19:15
21/68 A kérdező kommentje:
Idő mindig van, én pl. az egyetemen is órák között nem cigizni mentem ,hanem kiverni a wc-be
2011. júl. 14. 19:29
22/68 anonim válasza:
"Csapatnám, csak anyum folyamatosan itt cirkál, a szobám körül, meg kicsit be is van dagadva már :("
anyukád be van dagadva? :O xDDD
amúgy mi az hogy kivered 5ször és bedagad meg elkékül wtf xDDD sztem ez kamu vagy valami bajod van
24/68 anonim válasza:
én életemben kétszer tudtam ötször kiverni de akkor sem lett semmi bajom csak olyan lettem mint egy ólomtetü :D
amúgy ma csak egyszer, reggel meló előtt
25/68 A kérdező kommentje:
Nem amiatt dagadt el, mert 5szőr vertem, hanem mert erőssen... Mivel sietnem kellett, hogy anyum nehogy benyisson :) Ezért dagadt el...
2011. júl. 14. 19:31
26/68 A kérdező kommentje:
Mit jelent, hogy olyan lettél mint egy ólomtetű ? Belassultál, és depis lettél ?
2011. júl. 14. 19:32
27/68 A kérdező kommentje:
Erre azt mondaná egy jó haverom, hogy " szarrá maszturbálom magam " :DDD
2011. júl. 14. 19:33
29/68 anonim válasza:
Figyelj, már írtam az előbb is, te csak ne törődj semmivel, CSAPASD NEKI!!:D
30/68 A kérdező kommentje:
Beborogattam , és kicsit kezdett lohadni... Lehet hamarosan jön a 6dik. Szurkoljatok !
2011. júl. 14. 19:59
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!