Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van egy csaj 13 éves én 15....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj 13 éves én 15. tök jól elvagyunk meg minden, és aztmondja h majd lesz olyan h egész héten egyedül lesz éjjel nappal, és aztmondta h menjek át estére aludjak ott meg ilyenek, meg h lehetne szex is. Szerintetek jó ötlet lenne? :O

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 11:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

én lány vagyok, és 11 éves korom óta vágyom a szexre... de nem ajánlkoztam így fel senkinek sem. de mint már mondtam, ez törvényellenes, és ha megteszed, téged megbüntethetnek!

első voltam

2011. júl. 14. 12:12
 12/26 anonim ***** válasza:
77%
Törvénytelen. De a kérdező csak azok válaszára fog figyelni akik helyeselnek, mert a kérdező azt akarja hallani. Ha nagyon meg akarod dugni, várd meg amíg 14 lesz, akkor már törvényes lesz. Arra egyébként nem gondoltál, ha pl most megdudod véletlenül elkotyogja otthon? akkor számolnod kéne a következményekkel. De az sem lehetetlen, ha összevesznétek akkor mondaná el bosszúból, tehát nem csak törvénytelen dolog lenne, hanem hülyeség is. Szerintem.
2011. júl. 14. 12:14
 13/26 anonim válasza:
19%
hallod menj át dugd meg jol ez nem törvénytelen ha akarja mérne? ne halgass másokra csak rám menj át oda és érezzétek jol magatokat
2011. júl. 14. 12:18
 14/26 AAeron ***** válasza:
52%

Ne csináld 14 vok de tom hogy nem jó ötlet ott alhatsz meg minden dumáljatok de a szexet mond le!!!!!nagyon fogja majd később becsülni hogy lebeszélted.még nem is menne rendesen. fájna neki meg szerintem neked is.

14/F

2011. júl. 14. 12:20
 15/26 anonim ***** válasza:
83%
12:18 hogyne lenne törvénytelen te degenerált? ne okoskodja ha ilyen se.gghülye vagy. elő van írva h megrontásnak számít ha egy 14 éven felüli szexuális kapcsolato létesít egy 14 éven alulival. egyébként mint már mondtam simán kiderülhet hogy megdugtad a szülei megtudják. de ha elég idióta vagy akkor gyerünk b@szd csak meg :P
2011. júl. 14. 12:21
 16/26 anonim válasza:
100%
aztakrva életbe :O... 21. század!!
2011. júl. 14. 12:58
 17/26 anonim ***** válasza:
87%
Figyelj a 13 éves egy kislány,és te is gyerek vagy még,mint mondták valami hiányzik az életéből,de nem a szex,az nem kislánynak való,hihetetlen hogy manapság ennyire felakarnak a tinik nőni,nem kell semmit siettetni,ráér annak a kislánynak 4-5 év múlva is,ne menj bele mert büntethetnek is érte, a kislányból meg egy nagy ribi lesz,ha így folytatja.
2011. júl. 14. 13:06
 18/26 anonim ***** válasza:
31%
Tedd meg, lesz egy jó ezért szex meg talán nem is 1
2011. júl. 14. 13:27
 19/26 anonim ***** válasza:
77%
aludj nála, de több úgysem lesz
2011. júl. 14. 13:41
 20/26 anonim ***** válasza:
75%
Ez beteg.
2011. júl. 14. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!