Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj 13 éves én 15. tök jól elvagyunk meg minden, és aztmondja h majd lesz olyan h egész héten egyedül lesz éjjel nappal, és aztmondta h menjek át estére aludjak ott meg ilyenek, meg h lehetne szex is. Szerintetek jó ötlet lenne? :O
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 11:54
2/26 anonim válasza:
Szerintem nem, ha csak nem szexelni akarsz vele,de hosszú távon nem hiszem hogy működne,ha csak nem eltorzult gondolkodása van és azt gondolja ez a normális h. 13 évesen felajánlkozik valakinek.
3/26 anonim válasza:
13 éves a lány?:'o uristen, szerintem nehogy megrontsd. még kislány.. és te sem vagy még elég érett ehez, ha megfordult a fejedben.
4/26 anonim válasza:
Rohadt szar ötlet lenne, nehogy már egy 13 évessel kavarj...
6/26 Gábris94 válasza:
szerintem nyugodtan tedd meg :) de biztonsági okokból gumival :) én 16 vok augusztusban leszek 17. és hát már 15 évesen megtettem :$ :)
7/26 anonim válasza:
egyetértek az uccsóval
de ha még zsűz akkor nem biztos hogy neked kéne először cele, csak akkor feküdj le vele, ha te is akarod
menj át hozzá, aztán ami lesz, az lesz...
hajrá
8/26 anonim válasza:
Ne tedd! 14 éven aluli lányokkal való szex (akár akarta a csaj akár nem) megerőszakolásnak számít!!!
9/26 anonim válasza:
Szerintem ennek a lánynak valami hiányzik az életéből (nem a szex), mert ilyen korban még nem szoktak ilyen nyíltan érdeklődni a másik nem íránt és főleg nem ajánlkozik fel egy fiúnak.
Lehet a szüleitől nem kap elég figyelmet, szeretett vagy megbecsülést és azt hiszi, tőled, így fog.
Mivel ez nem egészséges viselkedés, ezért az ilyen emberek esetében 4x akkora az ember felelőssége mint normál esetbe. Szerintem a szexet hagyd vele, amíg ki nem derül ,hogy miért csinálja ezt.
21/L
10/26 Cicuskaaa123 válasza:
Kis ri.bi, 13 évesen pff. Tedd meg legalább lesz pár jó estéd, azért komoly kapcsolatot gondolom nem akarsz vele.. :D Gumit használjatok mindenképp! Nehogy teherbe essen az a kis krva . :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!