Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hova tűntek el azok a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tűntek el azok a lányok akik nem adják oda magukat az első percben? Csak ilyenek vannak? Internet rontott el mindent.

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 11:08
1 2
 11/16 anonim válasza:

Hát mi számít neked rögtönnek?

Mi a párommal 6 és fél hónapot vártunk az elsőig :)

2011. júl. 14. 12:07
 12/16 anonim válasza:
ma 11:15-sel egyet tudok érteni.
2011. júl. 14. 13:00
 13/16 anonim válasza:

igaz, hogy csak 14L vagyok (lassan15), de én se adom oda magam, pedig rengeteg 16-17 éves akart velem szexelni. de nekem nem csak az kell, mindegyik várt 1 hónapot és dobott, mert nem voltam hajlandó:D ha lesz barátom (egy ideje nincs) csakis olyannal állnék össze, aki tudja várni legalább 1 évet, mert tényleg annyira kéretem magam... de ha udvarol, kedveskedik, nem hozza fel a szexeljünk MOST témát, akkor lehet kevesebb is.

szóval én kéretem magam nagyon:D de jó ez így.

2011. júl. 14. 13:02
 14/16 anonim ***** válasza:
1 évig? Akkor ne sírjál, hogy nem kellesz senkinek?
2011. júl. 14. 15:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
miért ne kéne senkinek? mondjuk 15 évesen összejön valakivel, én nem csodálkoznék hogy nem akar annyi idősen szexelni. egyik ismerősöm is 15 volt mikor összejött a barátjával, és több mint egy évet vártak vele. vannak még olyan pasik akik meg tudják érteni hogy nem akar a csaj akár a kora, akár más miatt. és ne is szexeljen 15 évesen. minek? ráér vele majd 20 éves korában meg utána. ha megtalálja az igazit, az a fiú úgyis várni fog rá. egy jöttment sráccal nem kell rögtön lefeküdnie, hisz ha nem lesz jó mégsem, akkor az egy egész életre meghatározhatja a szexhez való viszonyát.
2011. júl. 14. 15:50
 16/16 anonim ***** válasza:

kedves kérdező..

azokat a lányokat a férfiak észre sem veszik:)

nekik csak a ribik kellenek, mert nincs türelmük várni arra a lányra, aki igazán szereti őket:)

és azok a lányok csak várnak a megfelelő emberre, akibe beleszerethetnek:)

ennyit szerettem volna

további szép napot!

2011. júl. 14. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!