Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hova tűntek el azok a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tűntek el azok a lányok akik nem adják oda magukat az első percben? Csak ilyenek vannak? Internet rontott el mindent.

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 11:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
már is találtál egy ilyen lányt:DD
2011. júl. 14. 11:12
 2/16 anonim ***** válasza:
Én nem adom oda magam könnyen, de én úgy vettem észre, hogy az nem is kell senkinek, akire várni kell. Hát rám várni kellett volna, az exem mégis erőltette a szexet, pedig szűz voltam. Én meg kis naiv voltam akkor.
2011. júl. 14. 11:12
 3/16 anonim ***** válasza:
hát igen tényleg sok ilyen van akik odaadják, de ha zavar akkor képzeld el ha nem lenne ilyen egyse :D hidd el azse lenne jobb :D
2011. júl. 14. 11:13
 4/16 anonim ***** válasza:
70%

Az a baj, ha túl könnyen adja magát oda, az a baj, hogy ha várnia kell a fiúnak a lányra..Akkor még is melyik a jobb?:)

Mert eddig csak úgy volt, hogy senki nem tudott várni.

És hova tűntek azok a fiúk, akik nem a szexre mennek mindig?

Akik szintén nem adják oda magukat elsőre?:)

úgy bírom mikor mindig csak a lányokat veszik elő, de a fiúknak nincsenek hibáik á dehogy...mert őket soha nem ítélik el azért, mert ha mondjuk hamarabb fekszenek le valakivel.

Még mielőtt félreértik páran, én szűz vagyok 20 évesen, de csak mert azért,mert nem találok normális fiút.

Net-en meg nem keresgélek, mert ott is csak csalódás lesz a vége.

2011. júl. 14. 11:15
 5/16 anonim ***** válasza:

Jobb kérdés: Hol vannak azok a lányok, akik odaadják magukat az első percben???

(és erre senki sem fogja 5 perc alatt beírni, hogy máris találtam egy ilyet) :(

2011. júl. 14. 11:17
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

" Jobb kérdés: Hol vannak azok a lányok, akik odaadják magukat az első percben???

(és erre senki sem fogja 5 perc alatt beírni, hogy máris találtam egy ilyet) :("

Ezt tudod azért van, mert ezt magatoknak intéztétek el. A női szexualitást nem ítélik úgy meg, mint a férfiakét.

Kb mintha egy nőnek nem lennének szexuális vágyai,igényei..Azért vannak ilyenek, akik nem adják oda magukat, mert akkor mindenféle rib@ncnak fogják elhordani.

2011. júl. 14. 11:18
 7/16 anonim válasza:

én 23 voltam mikor elvesztettem kis ártatlanságomat:)égő vagy nem égő,de megérte várni:)a mostani kis mini zafkákról nehezen lehet elhinni h egyszer jó anya válik belőlük,csak vedelnek drogoznak úgy váltogatják a pasikat mint a saját bugyijukat.És még erre büszkék is,azt hiszik milyen menők:)

Nem éri meg hamar oda adni magadat,mert csak annak érdemes aki meg is érdemli,ha meg nem akkor meg csalódás lesz.Dehát ezek a mai fiatalok:)

2011. júl. 14. 11:22
 8/16 anonim ***** válasza:

én pont ilyen vagyok. és pont azt veszem észre, hogy a pasik nem akarnak küzdeni egy lányért és várni rá.. előző barátomtól mondjuk sose kaptam semmit, amivel próbált volna "meghódítani". oké hogy hetente egyszer buszozott azért hogy együtt legyünk, de én is megtettem ezt hetente egyszer. és azért néha jól esett volna egy szál virág, vagy egy szelet csoki. nem kell ezreket költeni, de mégis egy kedves gesztus, és azért a lányok többsége örül az ilyeneknek.

dehát.. kezd kihalni a romantika :( :)

2011. júl. 14. 11:27
 9/16 anonim ***** válasza:
Örülj, h neked odaadják magukat az első percben, mert ez azt jelenti, h jóképű vagy.
2011. júl. 14. 11:55
 10/16 anonim ***** válasza:
Jelen.
2011. júl. 14. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!