Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek ha a barátotok meglepetésből
rátok veri? Például amikor alszotok, vagy épp mással
vagytok elfoglalva aztán gyorsan oda rohan és rátok
ereszti.
21/32 anonim válasza:
háhh én eddig 3 csajjal csináltam meg és az a trükk hogy ne a hajukba... ennyi akkor nincs para. ha jó a dumád akkor még meg is köszöni. ne foglalkozz itt a csajokkal. habi mind... itt szüzeskedik aztán megkéri a fasziját hogy verje a szájába miközben megvan bilincselve... maguknak is hazudnak :D
2011. júl. 28. 22:50
Hát pl ha én állok a konyhában és ebédet csinálok neki akk ne jöjjön már oda és verje rám..azért na:D amúgy nincs bajom vele ha rám kerül a cucc,de azért így..lehet h ilyen helyzetben,főleg ha hátulról oson oda hozzám visszakézből lekevernék neki egyet:D az h ha alszom,az megint más kérdés:) akkor azért ne úgy ébredjek h belefulladok a cuccba,amúgy nem hiszem h zavarna ha pl a mellemre/hasamra veri..de inkább ébresszen fel,majd én segítek rajta,nincs ebből probléma:P:D:D
2011. júl. 28. 23:14
Miért, te örülnél annak,ha valaki alvás közben a fejedre sza*rna??? NEM???? Nah, ez épp olyan gusztustalan és degradáló!
Ha vki velem csinálna ilyet, azt biztos felpofoznám és arcon köpném!!!!
2011. júl. 28. 23:25
"nektek még egyetlen egy barátotok sem volt az életben." helyesen: "nektek még egyetlen ELMEBETEG barátotok sem volt az életben" így igaz.
az meg külön vicces, hogy azt hiszitek, élőben nem ráznátok meg ezzel a pofonfát. vagy azt bizonyyítja hogy eddig nagyon szánalmas, alamuszi és gyenge barátnőitek voltak.
2011. júl. 29. 08:34
a szájuk járhat, ám olykor legyen is benne valami
The Jimi Hendrix Experience! RULEZ!!!
2011. júl. 29. 15:02
"nem hiszem h zavarna ha pl a mellemre/hasamra veri"
feltételes mód!:még nem tette meg senki?
ha éjjel felébred v nem tud elaludni, stresszes a srác segítesz rajta? ez a legjobb nyugtató/altató U know
2011. júl. 29. 15:13
utolsó: ha mellettem fekszik a srác,az nálam azért van mert szeretem,ebből következően szerintem természetes h megteszek neki ennyit..:) aztán lehet h én vagyok rosszul összerakva
2011. júl. 29. 18:24
rosszul vagy összerakvaaaa? dehogyis, ideális vagy és izgató BOCSI, ha megsértettelek, csak játéknak szántam
2011. júl. 29. 22:12
egyrészt köszönöm:) másrészt nem sértődtem meg,csak a smiley lemaradt a végéről:D
2011. júl. 30. 12:12
Nem szeretem a meglepetéseket.
2011. júl. 31. 07:34