Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek ha a barátotok meglepetésből rátok veri? Például amikor alszotok, vagy épp mással vagytok elfoglalva aztán gyorsan oda rohan és rátok ereszti.
Nem tudom a többi lánynak miért lenne ez baj.
Inkább örülök hogy vonzónak tart ahhoz hogy kiverje rám. Azt szerintem egy pasi sem venné kihasználásnak, ahogy a barátom sem veszi, ha én kezdem el szájjal kielégíteni reggel, amikor felébredek és megkívánom, de ő még alszik.
Ehhez jó ha kétoldalú a dolog, szóval én is kinyomom a gépen az elosztót, ha ott lóg előtte és ha a b@zmegolása közepette a szájába nyomom a cicim, egyből el szokott hallgatni és inkább szexelünk.
19/L
ma 16:37
Most nem arról van szó, örömet szerez, vagy szexelni akar, hanem arról, hogy te csinálsz valamit, és egyszer csak váratlanul rád élvez, aztán ennyi.
Én lemosnám, fapofát vágnék, aztán tűt szúrnék a golyóiba, amikor alszik. Vagy belepisilnék egy pohárba, és azt önteném rá.
Nem gáz, ha rámélvez, de ha odarohan, csak úgy... Elmebeteg
Nem szoktad még meg, h itt nagyon kemények a csajok??:D
Valójában meg csak a szájuk jár..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!