Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek ha a barátotok meglepetésből rátok veri? Például amikor alszotok, vagy épp mással vagytok elfoglalva aztán gyorsan oda rohan és rátok ereszti.
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 11:04
1/32 napietus válasza:
nem volt ilyen, de hirtelen felindulásból megismerhetné közelről a jobb öklömet, az tuti :D
2/32 anonim válasza:
Én biztosan nem örülnék neki... Ismerem magam, szó nélkül letörölném/lemosnám magam, és utána távoznék, utána a kedvemtől lenne függő, hogy meddig hagynám, hogy mászkálj utánam, mielőtt megbocsátok:D
4/32 anonim válasza:
Én nem tartom undorítónak, de nem guminő vagyok, hogy kedvére használhasson, amikor csak eszébe jut...
5/32 napietus válasza:
ja, azt ki is hagytam, hogy valószínűleg az a jobbos lenne az utolsó testi kontaktus közöttünk :)
7/32 anonim válasza:
Szerintem senki nem örülne az ilyennek. Nem tárgy vagyok, hogy csak úgy odategye a cuccot, mert éppen úgy tartja kedve, mert ez így megalázó. Én is úgy járnék el, mint napietus, az tuti.
8/32 anonim válasza:
Nem. Felpofoznám, leüvölteném a fejét, és megmondanám neki, hogy még egy ilyen, és mehet el a búsba
9/32 Cicuskaaa123 válasza:
Pfff, felpofoznám a barátomat és ordítanák vele, hogy hogy képzelte ezt és megmondanám neki, hogyha mégegyszer ilyet csinál kiherélem. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!