Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel kb 3 hónapja vagyunk együtt. ( én 20 ő 18) már egy ideje együtt alszunk. De?
Figyelt kérdés
kijelentette, hogy az esküvőig nincs sex... és hát már elég nehezen bírom.. hogyan tudnám mégis rávenni???
semmi vallási alapja nincs
2011. júl. 14. 01:28
31/34 anonim válasza:
sok idióta férfi!
ha szerelmmesek, akkor mi baj van ezzel, meg kell érteni a lányt is! nem mindenkinek a szex a legfontosabb...
beszélgess vele, tudd meg, hogy ő miért nem sszeretné, és mondd meg neki, hogy te mit akarsz
32/34 anonim válasza:
3 honap az még szinte semmi. én 19 voltam és 7 honap után feküdtünk le egymással. és már 2,5 éve együtt vagyunk, és együtt is élünk. tényleg nem a szex az alapja. én is ódzkodtam a szextöl mert szűz vtam, de a vágyam győzőtt. minden alkalommal egy kicsit továbbjutni, kezdeményezni. orál az elsö lépés. és a legfontosabbb mindent a legaprobb részekig beszéljetek át. mit érzett mikor itt ott megcsokolt, jol esett e neki stb. igy érzi h neki mennyire fontos vagy és leküzdi a gátlását és a megrögzödöttségét. sok sikert.
33/34 anonim válasza:
meg hogy nem a szex az alapja, dehogyisnem. mutass nekem egy mukodo hosszutavu kapcsolatot ahol rossz a szex. en mutatok neked akarhanyat ahol ez az egyik fo valook....
34/34 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a kommenteket
2011. júl. 14. 18:27
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!