Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel kb 3 hónapja vagyunk együtt. ( én 20 ő 18) már egy ideje együtt alszunk. De?
kijelentette, hogy az esküvőig nincs sex... és hát már elég nehezen bírom.. hogyan tudnám mégis rávenni???
semmi vallási alapja nincs
Itasd le.
És minden este próbálkozz.Ilyen a világban nincs bakker.
Ne legyél már pacsker.
Legjobb lenne ha menekülnél.Az ilyen csajoknak valami nem stimmel a fejében.Direkt szenvedtet,sőt szerintem még szórakozik is rajta.Empátia nulla.
Ha már elején szankcionál,később mi lesz szerinted?
A fejedre nő sec perc alatt.
Vagy ami mégrosszabb,hogy valami egészségügyi pina baja van és azt rejtegeti.
3hónap sex nélkül=hagyd ott
ha majd az ötödik-hatodik pasiját veszti el(és 20 lesz) ráébred hogy ez nem mehet tovább így
A gond ezzel nem is az csak, hogy várnod kell. Hanem ha ő ezt így kimondja, hogy a kapcsolatoknak nem a szex az alapja, vajon később mennyire fogja érdekelni a dolog, hogy te akarod? Lehet meglesz a nászéjszaka, aztán meg 1 évig nem lesz igénye rá ismét. Ha meg ennyire zárkózott, akkor kitudja, hogy ebből adódóan hány probléma fog még felmerülni. Pl túl szégyenlős lesz, nem orálozik...
Mindenképp beszélj vele, és mond meg neki, hogy benned megbízhat, nem a szex az alapja mindennek, de szeretnéd úgy is boldoggá tenni.
Egyébként szerintem ha a lány első kapcsolata lesz szexuálisan lehet, hogy az a 3 hónap nem olyan hosszú idő még.
Én mondjuk fiatalabb voltam 4 hónapot várattam a páromat, ennek ellenére már 5 éve, hogy együtt vagyunk, és működik minden.
nem azért szereted mert szexeltek
hanem azért szexeltek mert szeredet
ezt sztem neki is tudnia kéne....
úristen.... -.-"
Hát ez elég szar lehet.Pedig nagyon is fontos a szex is.Még 1 nap is rossz szex nélkül...nemhogy esküvőig
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!