Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőmmel kb 3 hónapja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel kb 3 hónapja vagyunk együtt. ( én 20 ő 18) már egy ideje együtt alszunk. De?

Figyelt kérdés

kijelentette, hogy az esküvőig nincs sex... és hát már elég nehezen bírom.. hogyan tudnám mégis rávenni???

semmi vallási alapja nincs

2011. júl. 14. 01:28
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
Szerintem sem a szexen alapul egy kapcsolat de eléggé fontos része(mondom én... még szűz vagyok) és szerintem ha ezeket elmondanád neki mármint hogy nagyon szereted de vannak egészséges igényeid és évekig nem bírod ki most meg még nem akarod elvenni feleségül és ha így folytatódik akkor nem biztos hogy sokáig vele maradsz vagy akkor legalább adjon engedélyt hogy megcsald néha néha...
2011. júl. 14. 02:29
 22/34 Inkog Nito ***** válasza:
Mondd meg neki hogy te meg így nem tudod elképzelni a kapcsolatotokat!Évekig is eggyüt lehet lenni szex nélkül?Ugyanmár...Próbáld megértetni vele hogy a szex a kapcsolatok egyik alapja,bármennyire is ódzkodik tőle....
2011. júl. 14. 02:29
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Itasd le.

És minden este próbálkozz.Ilyen a világban nincs bakker.

Ne legyél már pacsker.

Legjobb lenne ha menekülnél.Az ilyen csajoknak valami nem stimmel a fejében.Direkt szenvedtet,sőt szerintem még szórakozik is rajta.Empátia nulla.

Ha már elején szankcionál,később mi lesz szerinted?

A fejedre nő sec perc alatt.

Vagy ami mégrosszabb,hogy valami egészségügyi pina baja van és azt rejtegeti.

2011. júl. 14. 03:13
 24/34 anonim ***** válasza:

3hónap sex nélkül=hagyd ott

ha majd az ötödik-hatodik pasiját veszti el(és 20 lesz) ráébred hogy ez nem mehet tovább így

2011. júl. 14. 08:21
 25/34 anonim ***** válasza:

A gond ezzel nem is az csak, hogy várnod kell. Hanem ha ő ezt így kimondja, hogy a kapcsolatoknak nem a szex az alapja, vajon később mennyire fogja érdekelni a dolog, hogy te akarod? Lehet meglesz a nászéjszaka, aztán meg 1 évig nem lesz igénye rá ismét. Ha meg ennyire zárkózott, akkor kitudja, hogy ebből adódóan hány probléma fog még felmerülni. Pl túl szégyenlős lesz, nem orálozik...

Mindenképp beszélj vele, és mond meg neki, hogy benned megbízhat, nem a szex az alapja mindennek, de szeretnéd úgy is boldoggá tenni.

2011. júl. 14. 08:54
 26/34 anonim ***** válasza:

Egyébként szerintem ha a lány első kapcsolata lesz szexuálisan lehet, hogy az a 3 hónap nem olyan hosszú idő még.

Én mondjuk fiatalabb voltam 4 hónapot várattam a páromat, ennek ellenére már 5 éve, hogy együtt vagyunk, és működik minden.

2011. júl. 14. 08:56
 27/34 anonim ***** válasza:
Hát én lány vok,de én is azt mondom h ez így nem okés.Akit szeretek,azt nem akarom nézni ahogy szenved,mivel kíván én meg nem csinálok vele semmit.Az h nem a szex a kapcsolat alapja,arra meg azt mondom h ez hülyeség. A jó kapcsolat alapjai a szerelem, a bizalom és a jó szex. Ha vmelyik nincs meg,ott nem lesz jó az a kapcsolat..
2011. júl. 14. 09:31
 28/34 anonim ***** válasza:

nem azért szereted mert szexeltek

hanem azért szexeltek mert szeredet

ezt sztem neki is tudnia kéne....

2011. júl. 14. 09:56
 29/34 anonim ***** válasza:

úristen.... -.-"

Hát ez elég szar lehet.Pedig nagyon is fontos a szex is.Még 1 nap is rossz szex nélkül...nemhogy esküvőig

2011. júl. 14. 11:01
 30/34 anonim ***** válasza:
Istenem, hogy ti hogy tudtok már szenvedni.. azt hinné az ember a férfiak ennél kicsit keményebbek, de hogy egy fórumon rinyálni, hogy szegénykék hogy nem bírják szex nélkül..ez azért már gáz
2011. júl. 14. 11:09
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!