Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel kb 3 hónapja vagyunk együtt. ( én 20 ő 18) már egy ideje együtt alszunk. De?
Figyelt kérdés
kijelentette, hogy az esküvőig nincs sex... és hát már elég nehezen bírom.. hogyan tudnám mégis rávenni???
semmi vallási alapja nincs
2011. júl. 14. 01:28
11/34 anonim válasza:
"kapcsolat alapja nem a szexen alapul" Dehogy nem
12/34 anonim válasza:
mond neki h szombaton elveszed :) és ha belemegy tedd is meg! :D
13/34 anonim válasza:
Egyébként ha egy 18 éves lány 3 hónap járás után a házasságon gondolkodik, onnan menekülni kell ....
14/34 A kérdező kommentje:
nem feltétlenül házasságon gondolkozik... ő aztmondta, évikig együtt lehetünk így,... nem akarom őt megcsalni, de ha túl sokáig csinálja,.. kénytelen leszek.. vagy szakítani.. pedig nagyon szeretem
2011. júl. 14. 01:45
15/34 anonim válasza:
Ne csald meg akkor már inkább szakíts vele, ha 1 18 éves csaj ennyire idegenkedik a szextől, az már baj, v volt neki vmi rossz élménye v vki naon sok hülyeséget beszélt be neki
16/34 anonim válasza:
mondd neki hogy nem a házasságtól fogjátok egymást szeretni, így értelmetlen pont addig várni. meg különben is... ki mondta h össze fogtok házasodni? ennyire kell neki egy papírdarab?
17/34 anonim válasza:
az esküvőig nincs szex? ez elég gáz.. már nemazért, ha szeret meg te is Ő-t és megbíztok egymásban akkor nemtudom miért nem akar. mert h az a legkisebb dolog hát ez elég baromság...
19/34 anonim válasza:
Lassú víz partot mos :) Én egyszer fél évig űztem a vadat,príma volt. De ott szó nem volt ilyen khm, hülyeségről. Passz, ha nincs értelmes magyarázat, na mindegy... én lépnék egy idő után. Hogy mikor az passz, de lépnék. Én 23 évesen házasodtam, na most gondoljunk bele. Nem a sötét középkorban élünk. Sok sikert!
20/34 Inkog Nito válasza:
Mondd meg neki hogy te meg így nem tudod elképzelni a kapcsolatotokat!Évekig is eggyüt lehet lenni szex nélkül?Ugyanmár...Próbáld megértetni vele hogy a szex a kapcsolatok egyik alapja,bármennyire is ódzkodik tőle....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!