Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdések az anál szexről. Ki, mit gondol róla?
Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok, hányan szeretik az anális szexet! Fiúk lányok egyaránt. Mindenki írjon, aki igen, aki nem. Valamint lányok/nők arra is kíváncsi vagyok, hogy aki szereti, annak elsőre tetszett, vagy megszeretették vele, illetve hogy szerette meg! Aggaszt, hogy túlságosan oda vagyok érte (hogy csináljam egy lánynak). 20/F2009. márc. 31. 19:59
21/24 anonim válasza:
1x próbáltam, fájt és ennyi. Soha többet, senkivel! Nem arra való:) Aki élvezi csinálja, de én nem...:P
22/24 anonim válasza:
Én nagyon féltem a dologtól de mikor sikerült páromnak rávennie...nem bántam meg.de rendszert nem csinálunk a dolgból!
23/24 Thurston válasza:
Gondolom akik szerint "az a lyuk nem arra való", azok csókolózni sem szoktak.
O)))
24/24 Thurston válasza:
Nem is beszélve az orális szexről...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!