Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdések az anál szexről. Ki, mit gondol róla?
Szerintem is undorító aza a "kijárat" nem arra való.
De ha a barátnőm megkérne rá akkor lehet hogy kiprobálnánk, de ő se nagyon szeretné.
Ne alkoss arról véleményt amíg nem próbáltad ki.
Egyik nő ismerősöm hallani sem akart róla, de miután kipróbálta bejött neki.
Nem tudom, hogy mit értetek azon, hogy kényelmetlen.
Mi óvszert használunk az anális együttlétek alkalmával és egyáltalán nem undorító és bár néhányan hihetetlennek tartják, de igaz: mindkét félt orgazmushoz juttathatja.
Az a "lyuk" nem arra való. Undorodom a gondolatától is! Nagyon nagy a fertőzésveszély! És akárki akármit mond a nőknek igenis károsan hat az egészségükre! Ha párom szóbahozza a témát, megmondom neki h akkor próbálom ki vele, ha ő is kipróbálja h milyen az amikor valamit feldugnak a seggébe:) Utána kapcsol, és nem hozza szóba egy ideig:)
21/L
Mivel a barátom már 1 éve ezzel nyúzott kipróbáltuk. (ő korábban már csinálta)
Először én is elzárkóztam tőle, de nemrég még is megadtam magam. Szerintem jó volt, vagyis nem volt semmi extra benne. Jó 1-2 percig elég furi érzésem volt:S de utána ugyanolyan, mint punciba.
Először csak ujjal tágított, mivel előtte nagyon felizgatott elég nedves voltam már mindenhol:É így utána könnyen becsúszott. :D
én néhányszor megengedtem de a részemről nem volt semmi élvezet ezért megbeszéltük hogy többet nem csináljuk
21/l
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!