Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexeltetek már rokonotokkal?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltetek már rokonotokkal? Milyen volt?

Figyelt kérdés
Sztorit is írjatok lécci...
2011. júl. 13. 16:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
57%

én a nagyimmal, amikor elhozott az oviból.

F/5

2011. júl. 13. 18:20
 22/29 anonim ***** válasza:
58%
Azért unokatestvérekkel értelmezik a kérdést, mert szerintem, az a leggyakoribb
2011. júl. 13. 18:44
 23/29 anonim ***** válasza:
26%
Én az unokabátyámmal szexeltem már párszor. Nagyon jó pasi, egyszerűen nem tudtam neki ellenállni, hát hagytam, hogy jól megrakjon. Szerencsére nem történt baj, nem lettem terhes, ugyanis én is fiú vagyok. Ilyen az élet.
2011. júl. 13. 19:47
 24/29 anonim ***** válasza:
50%
Pfffffuj B+
2011. júl. 13. 23:31
 25/29 anonim válasza:
74%

velem még nem fordult elő... viszont van valami fura érzésem az unokatestvéremmel kapcsolatban...elég ritkán találkozunk, kb csak sulis szünetekben és max egy hétre...mindig volt egy olyan érzésem hogy, olyan bátyót szerettem volna mint ő, és talán ezért is, néha próbáltam úgy viselkedni vele mintha a tesóm lenne (akár akaratomon kívül is) viszont ez azt hiszem neki nem igazán tetszett, de nem csak tőlem, a féltestvérétől sem akivel pedig együtt lakik (szintén lány), de lehet hogy csak azért mert eléggé zárkózott bizonyos szempontból...

legutóbb viszont amikor megint "családi összejövés" volt a nagyszüleinknél, kicsit más volt...este ki szokott menni az udvarra még mielőtt lefekszik csak egy kis sétára, hát legutóbb én is kimentem utána, elkezdtünk beszélgetni, ami azért hosszabb időre elég ritka, kiderült hogy hamarabb is 'összeismerkedhettünk' volna mert nagyon hasonló az ízlésünk...bolondozott is, viccelődött velem, ami szintén ritka... aztán valahogy olyan helyzetbe kerültünk, hogy egymás homlokának támaszkodtunk, ilyen közel még soha nem kerültem hozzá és kicsit zavarban is éreztem magam emiatt, aztán megint viccelődött, bökdösött is kissé perverz helyeken, de ez nem zavart, nevetve kérdeztem hogy most én is kezdjem el bökdösni, mondjuk 'ott'? erre az volt a válasza hogy az nem lenne jó mert uncsitesók vagyunk...viszont közben olyan volt a tekintete, mintha azt gondolná hogy tényleg csak ez gátol meg minket abban hogy közelebb kerüljünk, vagy nem tudom... annyira fura volt... külsőjét tekintve nem a legszebb, nekem mégis tetszik egy kicsit,

...néha el tudnám vele képzelni ezt a kapcsolatot, néha meg lehetetlennek tartom hogy létrejöjjön...

és regényt írtam :)))

én 16 vagyok, ő 20

2011. júl. 14. 01:05
 26/29 A kérdező kommentje:

utolsó:

nagyon szép story, szerintem próbáld meg! :)

akik normálisan válaszoltak azoknak nagyon köszi

2011. júl. 14. 11:32
 27/29 A kérdező kommentje:

18:06

ez kivel történt?

2011. júl. 14. 11:33
 28/29 anonim ***** válasza:
59%
persze cigó vagyok.A családba van vagy 20 fiú velük már dugtam meg apámmal is!!!!És az összes unokatestvérrel.Ők is nagyon sokan vannak összesen vagy 200-an akit ismerek.
2011. júl. 17. 17:16
 29/29 anonim ***** válasza:

Én szintén unakatestvéremmel.

Egyszer a nyaralójukban voltunk és mikor csak ő volt akkor megpróbáltam lefotózni a s3ggét mert egész jó csaj ééés ezt észre vette elkezdett nevetni majd felmentünk. Szóval senki nem volt ott csak ő meg én és csak a kanapén ültünk ő meg egész végig mosolygott én megkérdeztem hogy nem zavrata e azt mkndta nem és kérdezte hogy akarok e dugni. Én azt mondtam kicsit meglepődve hogy okéé aztán bementem a szobába és ő később bejött csak egy melltartó és egy póló volt rajta alulról nem volt rajta semmi (de később azt is levette) aztán elkezdtem én is vetkőzni majd pedig mondta hogy szedia viagrát szóval nem kell óvszer levetkőzött teljesen és elkezdtük. Hát előtte se voltam szűz de ez nagyon durva volt.legalább 4-szer elélveztem meg ős is spriccolt párszor de vagy 2 óráig toltuk. Jól le is izzadtunk aztán meg lementünk a vízbe.

2020. aug. 21. 16:27
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!