Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már rokonotokkal? Milyen volt?
Nekem is volt már ilyen:))
Nem egy nagy kaland.Nagypapám testvére Amerikában él és hazajöttek egy esküvőre egy hétre.Nagypapám testvére(Az amerikai)hozta magával a lányát és az unokáját.Az unokája 17 éves és nagyon nagyon megtetszett és ebből lett egy kisebb fajta romantikázás.Megbeszéltük,hogy titokban csináljuk és igaz rokonok vagyunk de nem sok közös dolgunk van és úgyse fogjuk egymást látni.Valamennyire tudtam angolul így eltudtam vele kommunikálni,ő nem is beszélte a magyar nyelvet kicsit se.
Aztán míg ment a lagzi mi a környéket bejártuk gyalog és közbe volt egy-két csók.Aztán ezt követően mikor másnap nem voltak otthon a szülők,nagyszülők(Nagypapámnál laktak,és én is ott aludtam)akkor elkezdtünk beszélgetni majd csókolózni majd ledőltünk a kanapéra ott is csókolóztunk és a végén behúztuk a függönyöket és felmentünk az emeletre ahol megtörtént a szex.Azóta se tudja egy szülőnk se,és már eltelt azóta 8 év,sose láttam azóta és valószínűleg nem is fogom:(Védekeztünk tehát nem történt semmi,csak az első 2 hónap az nagyon rossz volt mikor elment mert halálosan beleszerettem anno:))
Most 25 éves fiú:))
Unokatestvéremmel előfordult, sokszor átmentem hozzájuk, nagyon szexi a kiscsaj. Akkor mind a 2én 15 évesek voltunk. Meg szűzek is. Először csak atkaroltam, puszi, csók... erotikus vetkőztetés, nem volt otthon senki, ekkor volt kb dél. És megtörtént az
aktus. Annyira felizgult hogy orgazmusa volt,
és ilyen specielős.
Hát látom ezt a kérdést sokan úgy értelmezték, hogy két tesó, vagy szülő-gyerek szinten történik :)
LEhet, hogy valaki aki ennyire undorodik, és lehetetlen meg stb.. azzal is előfordult már, hogy valami unokatesójával történt a dolog, csak nem is tudta :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!