Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már rokonotokkal? Milyen volt?
Figyelt kérdés
Sztorit is írjatok lécci...2011. júl. 13. 16:49
1/29 anonim válasza:
Rokonnal? Soha! És nem is fogok. :D
2/29 anonim válasza:
Bocs, első vagyok: Szerintem egy undorító dolog. :) 16F
3/29 anonim válasza:
Ez eléggé beteg ötlet.
Kedves kérdező te szexeltél már rokonoddal?
5/29 anonim válasza:
Olvass japán mangát vagy nézz hentait. Gyakori téma ez a japánoknál.
7/29 anonim válasza:
unokanővéremmel :D büszke nem vagyok rá de nemis bántam meg
sztorit nemtok irni bocsi :/
8/29 anonim válasza:
Eléggé beteges...de sajnos előfordulhat.
Az én esetem igaz nem szex volt, de majdnem:S Megismerkedtem egy sráccal, egy suliba jártunk. Ő keresett meg engem, beszélgettünk, találkozgattunk...Másik városba lakott. Mikor először el jött hozzánk, bemutattam a szüleimnek. Mondta hol lakik, erre rávágta anyukám hogy ő is abban a városban lakott régen, hogy hívják az apukáját? És kiderült, hogy anyukám másodunokatesója a srác anyja...Elég gáz volt...Pedig már kezdtük megszeretni egymást.
19/L
9/29 anonim válasza:
Utolsó: Szóval ti harmadunokatestvérek vagytok... az már szinte semmi, és mivel nem is együtt nőttetek fel, szerintem semmi nem lett volna, ha lett volna köztetek valami.
10/29 anonim válasza:
17.04: ugyan már az nem is számít rokonságnak.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!