Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtem egy lánnyal, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lilo babaa kérdése:

Lefeküdtem egy lánnyal, a pasim ezért dobni fog?

Figyelt kérdés
Pár napja barátnőmmel megkívántuk egymást és lefeküdtünk,minden nagyon jó volt,de a pasim rákinyitott,nagyon gáz volt.Azóta alig beszéltünk.Ezért dobni fog?? 19/L csak értelmes válaszokat kérek! (:
2011. júl. 13. 11:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

07-13 15:49

Még jó hogy megcsalás, hiszen egy másik nőt kívánt meg! Azért is gondolt arra a másik nőre farokverés közben!

Ha a nő-nővel való "másik embert megkívánt" dolog megcsalás akkor a "farokverés-másik nőt megkívánt" dolog is az!

2011. júl. 18. 11:17
 22/23 anonim ***** válasza:

Értem. Akkor az a sok ember, aki eddig felidegelt és elképzeltem, hogy megkínzom, vagy megölöm, akkor tehát én most gyilkos vagyok, mert elképzeltem a halálukat. Azt hiszem jobb, ha keresek egy ügyvédet.

Gondolom te is csaj vagy, mert ők ilyen idióták, hogy a fejben megcsalás is megcsalás. De ha ez így lenne, akkor szerinted hány tönkrement kapcsolat és túlzsúfolt börtön lenne a világban?

2011. júl. 19. 17:23
 23/23 anonim ***** válasza:

ma 17:23

Te nagyon szegény, az hogy elképzeled hogy megölsz valakit az nem bűntetendő, de attól benned még baj van!

Szerintem sem megcsalás a gondolati megcsalás, sem pedig az ha egy nővel történik tényleges megcsalás!

Ha a barátnőm lefeküdne egy másik nővel az csak kicsivel lenne több mintha gondolatban tenné meg! Nem férfival csal meg, hanem olyasvalakivel akit én nem is tudnék helyettesíteni. Különbenis, egy nő érintésétnem tudnám megadni és nem is hiszem, hogy ettől veszélyben lenne a kapcsolati pozícióm. Ebből remélem leszűrted hogy nem nő vagyok és hozzáteszem nem is tizenéves!

2011. júl. 19. 19:33
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!