Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lilo babaa kérdése:
Lefeküdtem egy lánnyal, a pasim ezért dobni fog?
Jah a barátod helyében lennék szégyelném magam, hogy pont egy ilyen ribancot kellett kifognom.. egyértrlműen megcsalás.
2011. júl. 13. 12:30
én a pasid helyében még valahol örülnék is neki :D
2011. júl. 13. 12:42
Hát mindenképp beszéld meg vele.. Mert ha itt kérdezgetsz, abból nem sül ki semmi jó. Mondjuk, ha a pasid olyan, aki szereti a leszbi szexet, akkor szerintem nem dob, sőt örül is, hogy ilyen a barátnője és csinálhatjátok hármasban. És te a barátnője maradsz. Viszont ha a barátod az a típus, aki ezt megcsalásnak veszi, akkor dobni fog. Vagy még az is elképzelhető, hogy összejön a barátnőddel a hármas szex alatt, hogy visszavágjon neked. Nem tudom, de annyit biztosan tudok, hogy a barátnőd, sztem a barátnőd fog maradni attól, hogy látott titeket a pasid, de ha összejön a pasiddal akkor hát .. nem barátnő..
2011. júl. 13. 12:44
Ilyen emberrel hosszútávú kapcsolatot nemigen lehet tervezni.. Anyu-apu tud róla? Jó lenne ha lenne rólatok egy videófelvétel egyrészt hogy a sok kis k*csög kitudja rátok verni, másrészt hogy a szüleiteknek megmutassa valaki.
2011. júl. 13. 12:45
És elgondolkozom rajta, hogy ti is voltatok kis gyerekek.. hihetetlen..
2011. júl. 13. 12:47
ma 12:28
Értelmi szinted alapján a te fejedben is elférne pár gramm ólom!
Szerintem nem megcsalás! Vagy akkor az is megcsalás amikor a barátod kiverte amikor nem volt melletted, és közben egy másik csajra gondolt!
A férfiúi büszkeségén csorba eshetett, ha nem érti meg az efféle kalandokat!
Így érintetlenül nekem izgalmas elképzeléseim vannak al elmondottakról! :D
Mindenképp meg kell beszélnetek, de túlzott bűntudatod ne legyen, és ne is engedd, hogy ennek fejében megalázzon!
Szerintem ha ezt elterjeszti akkor mindenki őrajta fog röhögni, hogy mekkora balek hogy otthagyott titeket!
2011. júl. 13. 14:54
ma 12:47
Sztálin, Pándi András, és Gyurcsány is volt valaha ártatlan kisgyerek. :)
2011. júl. 13. 14:56
Honnan tudjuk, hogy a pasid dobni fog? De úgy látszik nem nagyon töröd magad, hogy megbeszéljétek. Hiába állítják egyesek, ez ugyanolyan megcsalás, mivel más embert kívántál meg szexuálisan és nem a barátodat. Te örülnél, ha rá nyitnál a pasidra, miközben éppen egy másik srácot húz éppen karóba? Akkor mégis mire gondolnál? Hogyan éreznéd magad? Ezeken a kérdéseken gondolkozz el, mielőtt a végén még magadat tünteted fel áldozatnak és ráfogod, a piára, vagy a kíváncsiságra.
2011. júl. 13. 15:45
"Szerintem nem megcsalás! Vagy akkor az is megcsalás amikor a barátod kiverte amikor nem volt melletted, és közben egy másik csajra gondolt!"
A kettő mégis hogy jön össze? Szerinted, ha kiverem és közben más nőre gondolok az megcsalás? Akkor ennyi erővel, ha elképzelem, hogy megölök valakit, akkor gyilkos vagyok. Valamire gondolni és megtenni két különböző dolog. Tudtommal még nem valósult meg Orwell 1984 című regénye és nem állították fel a gondolatrendőrséget.
2011. júl. 13. 15:49
Döntsd el te magad te mit tennél ,ha a pasidra rá nyitsz 1 másik fickóval?:) hmmmm????
2011. júl. 13. 18:37