Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lilo babaa kérdése:
Lefeküdtem egy lánnyal, a pasim ezért dobni fog?
Figyelt kérdés
Pár napja barátnőmmel megkívántuk egymást és lefeküdtünk,minden nagyon jó volt,de a pasim rákinyitott,nagyon gáz volt.Azóta alig beszéltünk.Ezért dobni fog?? 19/L csak értelmes válaszokat kérek! (:2011. júl. 13. 11:32
1/23 anonim válasza:
Hát ezt mi nem tudhatjuk. Szerintem ez ugyanolyan megcsalás, mintha pasival történt volna, de aztán az is lehet, hogy kifejezetten tetszett neki a dolog. Bár, ha alig beszéltek, akkor nem hiszem...
2/23 anonim válasza:
miért nem kérted,hogy szálljon be? biztos nem tiltakozott volna.
4/23 anonim válasza:
Én is dobnálak. Megkívántál egy másik embert, és nem álltál ellen a csábításnak. Ez megbízhatatlanság.
Max annyit tehetsz, hogy bedobod, hogy csak a szülinapjára tervezett hármasra gyakoroltatok...
5/23 anonim válasza:
A pasidtól függ, milyen.
- Lehet még mindig sokkolva van, hogy hogy voltál képest megcsalni, ráadásul egy lánnyal
- Lehet most azon dühöng mekkora hülye volt, hogy akkor nem akart beszállni
- Lehet azt hiszi, hogy már a barátnőddel akarsz lenni és nem vele...
6/23 anonim válasza:
én nem dobnálak, a pasidat meg nem ismerem :D
7/23 anonim válasza:
én sem dobnálak viszont beszálltam volna harmadiknak. Utána pedig közösen megbeszélnénk, hogyan tovább.
8/23 A kérdező kommentje:
De ha megtudnám beszélni vele,akkor is nagyon gáz lenne a kapcsolatunk többi része és a barátnőmmel való barátságunk.Lehtet hogy tényleg a 3asban ötletet kéne bevetni,csak attól félek hogy a barátnőm összeáll a pasimmal és engem mind2 "dobni fog" :/ szerintetek?
2011. júl. 13. 12:04
10/23 anonim válasza:
Kérdező. A hozzád hasonló aidses férgeket úgy lőném szitává minigunnal, mint a szart. Egyszerűen gusztustalan vagy. Meg a kis barátnőd is az. Apátok remélem boldog, hogy ilyen elcseszett gyereke lett.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!