Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy masik oldalon olvastam hogy osszeszedtek a sexben elkovetett szarvas hibakat. Mi is megtehetnenk nem?
1) Ha azt hiszi, hogy a szexben neki annyit kell csinálni, hogy széttárja a lábát, aztán fekszik mint egy fadarab.
2) Ha kiköpi!!! Annál lehangolóbb kevés dolog van, akkor döntse el, hogy most a szájába veszi-e a cuccot vagy nem, de ha már bevette, akkor nyelje le! A zsepibe köpködés NAGYON kiábrándító tud lenni...
18/F
1.) 7,57 de vannak esetek, amikor a pasi nem egyértelműen jelez, és akkor becsúszik egy ilyen kis baleset, ami elég gáz nekem is, kizárt h lenyeljem. (az is az lenne h a számba menjen)
2.) És igen, itt támadhattok, hogy miért nem tudom mikor élvez el. Ennek olyan egyszerű oka van, hogy a párom, rezdüléstelenül élvez, és csak egy halvány tipikus kis mosoly van az arcán, amit orál közben nem igazán látok.
Ez is lehet egy hiba :)
3.) Határozatlanság. Ha pózt akarsz váltani, tudd is hogy melyik legyen, ne kelljen ezen tanakodni, mert az a 15mp is kiábrándító :)
4.) Halld meg amit mondok. Ha azt mondom, hogy fáj, vagy így nem jó, akkor nem csak viccelni akarok :)
21/l
ujjazás közben is fájhat nem, nekem is volt már, hogy olyan erősen ujjazot, hogy már fájt, és mondtam neki, hogy ne így csinálja.
én személy szerint lenyelem. de azt utálom, ha a pasi egyértelműnek veszi, hogy lenyelem.
és ha tök kussba élvez el is sz@r. az nekem rossz érzés, mert úgy érzem, hogy nem tudom rendesen kielégíteni.
meg ami nagyon irritál még, az az, mikor tőlem elvárják, hogy szájjal elégítsem ki, de ő épp csak megnyalja, aztán folytatja kézzel vagy ilyesmi. jó annyiranem izgat fel engem ha nyalnak, de mondjuk nem sírnék, ha többet csinálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!