Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután elveszti az ember a szüzességét, más ember lesz belőle?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy kicsit hülye a kérdés, én személy szerint még szűz vagyok, ezért érdekelne..
Köszönöm a normális válaszokat előre is:)
2011. júl. 13. 00:31
12/18 A kérdező kommentje:
nem, jobb kezes vagyok:D
2011. júl. 13. 01:00
13/18 anonim válasza:
Én személy szerint sokat változtam! MIvel 18 éves voltam amikor elvesztettem és körülöttem már szinte mindenki erről beszélt gátlásos lettem miatta. De szerencsére egy olyan emberrel veszítettem el akibe szerelmes voltam és nem egy futó kapcsolatban. :) Nos én személy szerint nyíltabb lettem 1000x nyíltabb és magabiztosabb! Nem tudom igazándiból h. ez miért történt így de így történt azóta minden jó...:D:D
14/18 A kérdező kommentje:
Gondolom azért lettél magabiztosabb, mert megtaláltad azt a személyt, aki elfogad téged kívül-belül és teljesen megbízhatsz benne:)
Biztos jó érzés lehet..
2011. júl. 13. 01:28
16/18 A kérdező kommentje:
neked meg a piros:)
2011. júl. 13. 02:31
17/18 anonim válasza:
00:37 kicsit sok vámpírnaplót néztél mi?
18/18 anonim válasza:
És még állampolgárságot is kell váltania! :D
Minden amit megteszel azzal több és biztosabb leszel. Ez mindennél így van, de valójában nem leszel más ember csak kicsit jobb és értékesebb, kivéve ha rosszat teszel. Hacsak nem tanulsz belőle. Kivéve ha rosszat tanulsz belőle és az tetszik, így még nagyobb rosszat teszel utána. Kivéve ha erről nem tudsz és mindezt jószándékkal teszed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!