Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miután elveszti az ember a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miután elveszti az ember a szüzességét, más ember lesz belőle?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy kicsit hülye a kérdés, én személy szerint még szűz vagyok, ezért érdekelne..

Köszönöm a normális válaszokat előre is:)

2011. júl. 13. 00:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Eztetet mostan hogy érti kend?
2011. júl. 13. 00:32
 2/18 anonim ***** válasza:
38%

Nem fog tetszeni, amit most mondok: át fogsz változni! :S

Egy vérfarkas lesz belőled... teliholdas éjszakákon mindig le kell majd kötöznöd magad egy pincében, százasszögekkel kipöckölt láncokhoz, hogy ne tegyél kárt senkiben. Ha nő vagy, akkor vércuncus leszel :S Az sem jobb, gondolhatod...

22/F

2011. júl. 13. 00:37
 3/18 anonim ***** válasza:
Igen! Éjjel nappal azt akarod majd csinálni! És a jobb kezed is sokat fog zsibbadni!
2011. júl. 13. 00:37
 4/18 anonim ***** válasza:

Nagyobb lesz az ember arca, hogy ő már nem az

személy szerint, én is az vagyok még, de ha elvesztem, nem fogom szétkürtölni

2011. júl. 13. 00:38
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem átváltozásra gondoltam, hanem megváltozásra, ha nem lett volna nyílvánvaló:D
2011. júl. 13. 00:38
 6/18 anonim ***** válasza:

Egyébként hogy komolyan is válaszoljak, én nem változtam semmiben... :) Szerintem más sem változik igazán...

Miért változnál meg? Mi változtat meg?

- a puszta tény, hogy már nem vagy szűz? ugyan már...

- az első orgazmus, amit átélsz (ha sikerül elsőre... ami nőknél korántsem biztos)... ? -> ez mondjuk valamilyen szinten megváltoztathat... de csak a világképedet maximum, mivel felfedezed, hogy mennyi új jó dolog van még az életben, amiről nem tudsz... de ha már masztizol, akkor ez sem játszik :)

- akkor? :P

22/F

2011. júl. 13. 00:39
 7/18 anonim ***** válasza:
Én csak annyiban változtam, hogy nem esik már annyira jól ha kiverem. Unott fejet vágok közben, stb.
2011. júl. 13. 00:40
 8/18 A kérdező kommentje:

00:38as köszönöm a választ.

Ilyesmire gondoltam igen, én is ezt vettem észre másokon.

2011. júl. 13. 00:40
 9/18 anonim ***** válasza:
Igen,igen,rajta vagy csajszi!!!!Ez,ez ez ez kéremszépen metamorfózis!!!Átalakulsz,sértődős,pénzéhes,önző p/csává,csak évek kérdése,de be fog következni!wuhuhhuhuhú
2011. júl. 13. 00:41
 10/18 A kérdező kommentje:
00:37miért fog zsibbadni a jobb kezem??
2011. júl. 13. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!