Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután elveszti az ember a szüzességét, más ember lesz belőle?
Lehet, hogy kicsit hülye a kérdés, én személy szerint még szűz vagyok, ezért érdekelne..
Köszönöm a normális válaszokat előre is:)
Nem fog tetszeni, amit most mondok: át fogsz változni! :S
Egy vérfarkas lesz belőled... teliholdas éjszakákon mindig le kell majd kötöznöd magad egy pincében, százasszögekkel kipöckölt láncokhoz, hogy ne tegyél kárt senkiben. Ha nő vagy, akkor vércuncus leszel :S Az sem jobb, gondolhatod...
22/F
Nagyobb lesz az ember arca, hogy ő már nem az
személy szerint, én is az vagyok még, de ha elvesztem, nem fogom szétkürtölni
Egyébként hogy komolyan is válaszoljak, én nem változtam semmiben... :) Szerintem más sem változik igazán...
Miért változnál meg? Mi változtat meg?
- a puszta tény, hogy már nem vagy szűz? ugyan már...
- az első orgazmus, amit átélsz (ha sikerül elsőre... ami nőknél korántsem biztos)... ? -> ez mondjuk valamilyen szinten megváltoztathat... de csak a világképedet maximum, mivel felfedezed, hogy mennyi új jó dolog van még az életben, amiről nem tudsz... de ha már masztizol, akkor ez sem játszik :)
- akkor? :P
22/F
00:38as köszönöm a választ.
Ilyesmire gondoltam igen, én is ezt vettem észre másokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!