Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sokan mondják, hogy WC-papír...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan mondják, hogy WC-papír gurigával szoktak maszturbálni, meg hogy szivacsot meg fóliát belé és kész a házi műpunci. Na de hogyan is?

Figyelt kérdés

16 vagyok, és nekem nem fér bele alapból, nemhogy szivacsot még bele... kérdem én, hogy sikerül ez nektek? Hiába erőltetem, nem fér bele. hossz még viszonylag jó volna, mert csak 15-15,5 cm hosszú.

16/F

2011. júl. 12. 23:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ihletet kaptam,megyek is és alkotok!:D
2011. júl. 16. 08:37
 22/27 Rabolandusz ***** válasza:
Tom,hogy hogy kivitelezhetnéd...SZEREZZ BARÁTNŐT NEKIK IGAZI IS VAN-.-"
2011. júl. 16. 09:00
 23/27 anonim ***** válasza:

ur isten: Degy félpercre már fiunak éreztem magam, és majdnem kiprobáltamxdddd.bár szivesen megujjaznám: D

hihetetlenek vagytok ti pasik: DDDDDd

ez eszméletlen jo ölet, ha beteg leszel, ha nem.xddd

a 2. vagy a 3. komentetlönek a linkjében az van h két szivacs közé egy gumikesztyü.

a gumikesztyütöl nem lesz semmi baja az embernek?és az olyan mint egy pina: O?én még nem probáltam, csak magamon, ezért kérdezem: ).

2011. júl. 16. 10:31
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Ember... neked sem volt még barátnőd. Ötlet nagyon állat, de most nem kell, van valódi. 16f
2011. júl. 16. 10:49
 25/27 anonim ***** válasza:
Kérdezte valaki, hogy neked van-e barátnöd???
2011. júl. 16. 13:21
 26/27 anonim ***** válasza:
kipróbálnám,de már nekem sem megy bele a gurigába...régen belement...nem igazán értem én ezt..pedig 20 alatt van,és mégsem megy bele...de azért megprobálom majd :)
2011. nov. 9. 14:22
 27/27 anonim ***** válasza:
Nekem kb 14 cm es nem megy bele:( 14F
2011. dec. 30. 22:20
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!