Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan mondják, hogy WC-papír gurigával szoktak maszturbálni, meg hogy szivacsot meg fóliát belé és kész a házi műpunci. Na de hogyan is?
Figyelt kérdés
16 vagyok, és nekem nem fér bele alapból, nemhogy szivacsot még bele... kérdem én, hogy sikerül ez nektek? Hiába erőltetem, nem fér bele. hossz még viszonylag jó volna, mert csak 15-15,5 cm hosszú.
16/F
2011. júl. 12. 23:19
4/27 anonim válasza:
Hmmmmmmm. (???)
Ez valóban leleményes... ... ...
Hogy én milyen kibászott öreg lettem, (és milyen hírtelen) :(
5/27 A kérdező kommentje:
2011. júl. 12. 23:35
6/27 A kérdező kommentje:
a képen a jobb oldali.
2011. júl. 12. 23:35
7/27 anonim válasza:
milyen szabvány az a guriga? tutira bele kell férnie!
én nem mondom nekem mennyi, mert csak jönnének a vitatkozó hozzáazólások... Na, de nem kicsi, mégis belefér..
azt meg h hogyan a link mutatja:)
8/27 anonim válasza:
mekkora a farkad átmérője már nem azért??
9/27 A kérdező kommentje:
ötletem sincs. megmérjem vagy mi?
2011. júl. 12. 23:41
10/27 anonim válasza:
Jézusom... ti pasik mit ki nem találtok.. :)!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!