Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sokan mondják, hogy WC-papír...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan mondják, hogy WC-papír gurigával szoktak maszturbálni, meg hogy szivacsot meg fóliát belé és kész a házi műpunci. Na de hogyan is?

Figyelt kérdés

16 vagyok, és nekem nem fér bele alapból, nemhogy szivacsot még bele... kérdem én, hogy sikerül ez nektek? Hiába erőltetem, nem fér bele. hossz még viszonylag jó volna, mert csak 15-15,5 cm hosszú.

16/F

2011. júl. 12. 23:19
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
hát, mivel más nem jut... :\ marad ez.. :D a kezemet már unom több év után és kéne valami újítás :D
2011. júl. 12. 23:49
 12/27 anonim ***** válasza:
Nekem nem tul nagy, de merev alapotban nem fer bele...
2011. júl. 13. 00:13
 13/27 anonim ***** válasza:

Hurrá! -valaki rajtam kívül is foglalkozik ezzel a témával. :D

Viszont nekem az a problémám, hogy túl vékonyka a péniszem, és belefér egy átlagos wcpapírgurigába, mivel a legszélesebb részén 4 cm, és a kerülete, mint már írtam ezen az oldalon ezerszer, mindössze 11,5 cm.

Ráadásul valahol azt írták, hogy csak 4 cm átmérő alatti wcpapír gurigával találkoztak 4 és 4,5 közé esőkkel találkoztam.

Tehát, vonjuk le az 1 mm kartonvastagság miatt 2 mm-t, így nekem még a legvékonyabb fajtába is beleszuszakolható, mivel 3,7 cm az átmérője visszaszámolva a kerületből, a vastagabb fajtákban pedig lötyög...

2011. júl. 13. 00:15
 14/27 A kérdező kommentje:
hát ez van velem is, nem lankadtan nem fér bele :D és írtam hosszra mekkora, vastagságra nem tudom, de nem fér bele.
2011. júl. 13. 00:16
 15/27 A kérdező kommentje:

utolsó előttinek írtam a válaszomat :D

utolsónak meg hát nem tudok mit mondani, nem igazán nézek f@sz témákkal kapcsolatos kérdéseket így nem tudok segíteni xD tegyél vastagabb szivacsot a gurigába.. :D

2011. júl. 13. 00:19
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem a szivacson van a hangsúly, csak kíváncsi vagyok, hogy rajtam kívül mindenkinek megszorul benne?
2011. júl. 13. 00:47
 17/27 orikon válasza:
100%
Műpunci..... nekem igazi van.... viszont meg van a valentin napi meglepetésem:D
2011. júl. 13. 00:58
 18/27 anonim ***** válasza:
37%
Inkább prostihoz mennék, ha már a kézzelverés nem jön be!
2011. júl. 13. 16:04
 19/27 anonim válasza:
68%
ember te nem vagy normális... tudod mennyi betegséget el lehet ezzel kapni? Nemár, hogy ne bírj annyira a fszoddal, hogy ilyeneket csinálsz magadnak. inkább mozdulj ki és szerezz barátnőt!
2011. júl. 16. 00:00
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Hu mennyit??? Semennyit. Ember, mi bajod egy wc gurigával? Azért ha mindenáron szerepelni akarsz akkor elöbb probálj meg gondolkodni, bár neked ez nehéz ügy ,betegség kur.vátol lehet, de gurigátol semmi.
2011. júl. 16. 00:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!