Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A 30-as,40-es férfiak kezdenén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30-as,40-es férfiak kezdenének-e a tinédzser, esetleg a 20-as lányokkal?

Figyelt kérdés

Én ezt a magam részéről kicsit negatívnak érzem, ha ekkora a korkülönbség; a kérdésem csak kíváncsiságon alapszik. Az is érdekelne, hogy aki már volt ilyen helyzetben, hogy élte meg, milyen volt, mennyire tudtatok összehangolódni? Sok negatív kritikát kaptatok?

Komoly válaszokat kérek!

2011. júl. 12. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:
egy kis kufircba biztos benne lennének még a 70-es férfiak is tinikkel :DD
2011. júl. 12. 21:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Voltam ilyen helyzetben kb 3honapja szakítottunk..én 21 ő 34 és az elején minden szép volt,jó volt éreztem,hogy büszke Rám de közölte,hogy ennek az egésznek nincs jövöje mert őt zavarja ez a 13év köztünk és még fiatal vok,élnem kell,Neki meg 1 Nőre van szüksége..együtt voltunk 8hónapot,bár én eltudtam volna Vele képzelni a jövömet de ő mást akart..ebben az egészben csak az volt kellemetlen,hogy nem egyenlő társként tekintett Rám mivel ő "tapasztaltabb"..Viszont ujra nem mennék bele 1 ennyivel idősebb emberrel 1 kapcsolatba,most is azt állította,hogy én őt szégyelltem..de inkább csak zavarban voltam sokszor..

21/L

2011. júl. 12. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:

jah és még az előzőhöz megjegyzésem h kritikát inkább a szüleimtől kaptam először nekik volt nehéz feldolgozniuk h 34 sőt még focista is..ami a mi családunkban nem épp pozitiv reakciokat vált ki...A haverjai azt mnodták,hogy mi nagyon összepasszolunk...

21/L

2011. júl. 12. 21:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a tinédzser, és a huszon éves lányok között azért jó esetben van némi különbség, hiszen az ember pont életének ezen szakaszában változik még a legtöbbet -pontosabban változhat. Persze van érettebb 18 éves, mint 22, de azért még sem ez a jellemzőbb...

Én pl a magam 24 -ősszel töltendő 25 évemmel komoly kapcsolatra vágyom fiúként, sőt, ahhoz, hogy végre elinduljak valamerre az életben itthonról, igazi, összeköltözős, együttélős, adott esetben élethosszig tartó kapcsolatra vágyom. Van is egy barátnőm, akivel ezt tökéletesen el is tudnám képzelni, de sajnos mindig tereli a témát, ha erre térek rá, sőt, nemrég kijelentette, hogy még ahhoz nem érzi magát elég felnőttnek -talán egy év múlva.

És másoktól is hallottam, hogy nőként olyan 24 év körül jött el az ilyen együttélős dolgok felé az igényük, ahogy nekem is -szóval tök egyén függő ez, és nem értem miért jön mindenki ezzel a lányok korábban érnek szöveggel...

Én is így gondoltam, ezért is feltételeztem azt, hogy a barátnőm aki 3 évvel fiatalabb nálam kb hasonlóan látja a dolgokat, mint én. Az egészet az nehezíti, hogy un távkapcsolatban élünk, úgyhogy így bő másfél év után én már szeretnék komolyabbat.

Hogy a kérdésre válaszoljak, most úgyérzem, hogy ha két év múlvára "benő a fejelágya" ilyen téren is (-mert pl tanulás terén nagyon komolyan gondolja a dolgokat már régen), azt még talán ki győzöm várni, de, hogy tíz év múlva már végképp nem lenne kedvem a szülők kegyeiért való harcászkodáshoz, meg, hogy várjam, hogy a hölgy is olyan komolyan gondolja a dolgokat, az biztos. Pl egy 17-18 évessel már most sem mernék kezdeni...

Jah, és azt sem lehet mondani, hogy én már kiéltem volna magam 24 éves koromra, mivel a jelenlegi páromon kívül egyetlen barátnőm volt rövid ideig, és szexuális értelemben sem voltam több lánnyal. Egész egyszerűen úgy vagyok, hogy vagy nagyon komolyan gondolom a kapcsolatot, vagy sehogy. Na, akkor képzeljétek el tíz év múlva...

üdv, 24/f

2011. júl. 12. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!