Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még normális, vagy ez már perverzió? Szóval azt szoktam csinálni, hogy amikor a barátnőm nincs otthon, akkor ráverem dolgaira (pl:keményfedeles könyvekre, táskájára, ruháira, laptopjára) Természetesen letakarítom, mielőtt még hazajönne.
Ez durva, sőt nem is ez a jó kifejezés.
Ez a perverzió meg a betegség határa, de jó tudni hogy vannak nálam h..lyébek is. De jól van az... XD
Csak le ne bukj mert az szívás, és tényleg honnan tudod hogy Ő nem pisálja le a cuccaidat csak ki teszi száradni? XD
könyvekről, táskából, ruhából hogyan takarítod le? táskát, ruhát ki kell mosni, az hagyján, de a könyv lapjai beisszák, még a kemény fedél is...
én el tudnám képzelni h különösen szeretett lány cuccait különös tiszteletben részesítsem, vagyis különös jó érzés töltene el tőlük, szóval szerintem nagyon szeretheted. bár én ilyen nem csinálnék, max. kicsit "megölelgetném" a dolgait vagy ilyesmi. talán.
Még mindig ezt csinâlod egy éve?
18/40- nagyon nem természetes amit csinàltàl ez valamilyen elferdülés tuti beteg vagy
Vagyis csak siman18asnak irtam
a csajod meg nem vette meg eszre?amugy perverz szerintem is de nem dicsőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!