Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még normális, vagy ez már perverzió? Szóval azt szoktam csinálni, hogy amikor a barátnőm nincs otthon, akkor ráverem dolgaira (pl:keményfedeles könyvekre, táskájára, ruháira, laptopjára) Természetesen letakarítom, mielőtt még hazajönne.
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 20:53
11/56 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ez nem nagy ügy, de vigyázz, ha a barátnőd szülei jönnek hozzátok, akkor ne nagyon csináld rájuk. Lehet, hogy nekik más szokásaik vannak és nem értenének meg.
13/56 anonim válasza:
LOL és ebbe neked mi a jó ?:D úgy értem most 1 laptopra ?XD még ha bugyi melltartó v ilyesmi azt megérteném úgy ahogy de 1 topira ?D:
19F
14/56 anonim válasza:
albérlőtársam bugyijára,és melltartójára már én is kivertem(nem rá)de a könyvei,meg a laptopja nem izgatott fel.dehát kinek a pap,kinek az apáca.
15/56 anonim válasza:
ez nem normális, és nem is perverzió. csak egyszerűen agybaj.
jobbulást! ;)
17/56 szamo77d válasza:
Mért jó ez neked így? Miért kell ilyen furcsa módon befe-
jezni a maszturbálást? Ha erre rá tudnál jönni, talán
könnyebben szabadulnál meg ezektől a szokásoktól!
Mert elég ciki ám...
18/56 potyike válasza:
úgy gondolom minden kiskamasz átesik ilyen kalandokon,majd kinövi,mint én is.10-12 éves koromban én is kivertem anyu bugyijára,melltartójára.Felvettem apu gatyáját és a sliccén keresztül kivertem.Mikor megjött az első komolyabb barátnő,addigra már nem kellett semmiféle pótcselekvés.Te is ki fogod nőni,de ne vidd túlzásba.
19/56 anonim válasza:
Utolsó te még betegebb vagy mint a kérdező.
20/56 anonim válasza:
hát ez elég beteg. ha csinálod, hát csináld, de nagyon vigyázz, nehogy megtudja a csaj, mert sztem nagyon kiakadna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!