Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználnál egy mattrészeg lányt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 16:01
11/31 anonim válasza:
G*ccciiii néhány válaszon szakadtam!xDDD
Amúgy ki,simán!
12/31 anonim válasza:
Jó, hogy ki, aki nem bírja a piát, ne igyon és ne játssza a nagy lányt.
13/31 anonim válasza:
Ez kezd hasonlítani egy kan részleghez!Még egy nő se irt ide hogy milyen szemét disznók vagyunk!!xd
14/31 anonim válasza:
én felvenném és megmutatnám neki .hogy ilyet tudsz ha nagyon akarsz!:)
15/31 Regci válasza:
HA egy 14 15 16 éves lány akkor simán hátha megtanulja h ilyenkor még nemkéne mattrészegnek lenni
16/31 anonim válasza:
én csak akkor ha nem ismerném és jó, vagy ha ismerném, köcsög, viszont, jócsaj
17/31 anonim válasza:
Hogy lehettek ennyire hülyék, és még csodálkoztok, ha a lányok köcsögnek tartanak benneteket, hát azok is vagytok, tisztelet a kivételnek persze. De akkor is, nemhogy segítenétek neki inkább valamilyen szinten kijózanodni, hogy legalább azt el tudja mondani, hogy hol lakik és hazakísérnetek.
18/31 anonim válasza:
ha egy lány annyira megalázza magát, h seg.grészegre issza magát,az megérdemli h kihasználják
19/31 anonim válasza:
Annak van igaza, aki azt írta, h jól seggbe ba*ná:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!