Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámizgul? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Irodában dolgozok és van egy kollégám aki 2 évvel idősebb nálam...Mivel nagy meleg van miniszoknyában és ujjatlanban mentem dolgozni.
És egyszer ügyetlenül elejtettem egy csomó papírt amit felkellet szednem és a kollégám épp akkor lépett be az irodába (észer se vettem) és tökéletesen belátott öhm a lábam közé...azt vettem észre hogy vörös fejjel elrohan ...utána szaladtam és épp nagyban verte a fa**át amir e meg én izgultam fel mert jó pasi ...nekem viszont barátom van...Mit csináljak ?
2011. júl. 12. 13:59
1/20 anonim válasza:
Be vagytok kattanva a négy fal közt eben a melegben az van. Ne legyél hűtlen a párodhoz!
3/20 anonim válasza:
Hát ha szereted a barátodat nem éri meg lehagyni ! mert lehet,hogy ez aki most belátott a lábad közéé lehet,hogy csak kihasználna...mióta vagytok együtt a régi barátoddal mert ha régebb óta és komoly a kapcsolatotok akkor szerintem ne hagyd ott...de te tudod :))
4/20 anonim válasza:
Ha csak ennyi a motiváció, akkor bárkivel lefekhetsz, mert erre minden hapsi ráizgul ...
5/20 anonim válasza:
Ne legyetek már ilyen agyatlanok... kamu kérdés.
6/20 anonim válasza:
Mondod a hőségtől be vannak gyepesedveXD Ráadásul bent vannak az irodában még jó, hogy elment az eszük:S
7/20 anonim válasza:
Hol verte a faszát? Az irodájában?
8/20 anonim válasza:
Már én is ebben a nagy melegben nem tudok helyesen írniXD
Mondom*
9/20 anonim válasza:
Tényleg!!! Hol nyitottál rá? A férfi wc-ben?????
10/20 anonim válasza:
Ezaz! Vegyétek már észre,hogy az egész kérdés egy nagy hülyeség...tisztára mint a filmekben..megha elrohant akkor,hogy vetted észre,hogy kiverte ?? :o
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!