Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámizgul? Mit tegyek?
Irodában dolgozok és van egy kollégám aki 2 évvel idősebb nálam...Mivel nagy meleg van miniszoknyában és ujjatlanban mentem dolgozni.
És egyszer ügyetlenül elejtettem egy csomó papírt amit felkellet szednem és a kollégám épp akkor lépett be az irodába (észer se vettem) és tökéletesen belátott öhm a lábam közé...azt vettem észre hogy vörös fejjel elrohan ...utána szaladtam és épp nagyban verte a fa**át amir e meg én izgultam fel mert jó pasi ...nekem viszont barátom van...Mit csináljak ?
Nem, nem az. Én vagyok az úriember, akiről szó van..:)
Fura, hogy mind a ketten használjuk ezt az oldalt, igaz ....?
Ha gondolod holnap összefuthatnánk egy kis beszélgetésre, ezek után.. :)
..ha felveszel miniszoknyát, akkor be fognak látni a szoknyád alá..na és? persze, ha csinos vagy, megnéznek. De maradjon ez ennyinél - ha nem akarod, hogy akár otthon,akár a munkahelyen balhé legyen. Gondold el, ha barátod nézne másnak oda..mit szólnál,ha forditva lenne?
Laci
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!