Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rámizgul? Mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rámizgul? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Irodában dolgozok és van egy kollégám aki 2 évvel idősebb nálam...Mivel nagy meleg van miniszoknyában és ujjatlanban mentem dolgozni.

És egyszer ügyetlenül elejtettem egy csomó papírt amit felkellet szednem és a kollégám épp akkor lépett be az irodába (észer se vettem) és tökéletesen belátott öhm a lábam közé...azt vettem észre hogy vörös fejjel elrohan ...utána szaladtam és épp nagyban verte a fa**át amir e meg én izgultam fel mert jó pasi ...nekem viszont barátom van...Mit csináljak ?

2011. júl. 12. 13:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
kérdező nagyon csendes szóval FAK3 gyanús !
2011. júl. 12. 14:15
 12/20 A kérdező kommentje:
a pincében verte...
2011. júl. 12. 14:16
 13/20 anonim ***** válasza:
a pincében ... hm
2011. júl. 12. 14:21
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Te meg sírva fakadtál és felszálltál egy helikopterrel amivel elrepültél egy lakatlan szigetre, aztán most laptopodról megkérdezed itt a gyakorikerdesek.hu oldalon, hogy mit tegyél. Ugye tömören ez a sztori?:D
2011. júl. 12. 14:25
 15/20 anonim ***** válasza:
beszaladtál utána a férfi wcbe?
2011. júl. 12. 15:09
 16/20 anonim ***** válasza:
pincében..XD csak úgy lerohant a pincébe te meg olyan gyorsan futottál utána h láttad h hova megy? meg neki fel se tűnt h futsz utána?XD
2011. júl. 12. 15:10
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem, miért nem találom ilyenkor a "jelentem a moderátornak" lehetőséget... :)
2011. júl. 12. 15:34
 18/20 anonim ***** válasza:
ez totál KAMU!
2011. júl. 12. 16:20
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem, nem az. Én vagyok az úriember, akiről szó van..:)

Fura, hogy mind a ketten használjuk ezt az oldalt, igaz ....?

Ha gondolod holnap összefuthatnánk egy kis beszélgetésre, ezek után.. :)

2011. júl. 12. 17:16
 20/20 anonim ***** válasza:

..ha felveszel miniszoknyát, akkor be fognak látni a szoknyád alá..na és? persze, ha csinos vagy, megnéznek. De maradjon ez ennyinél - ha nem akarod, hogy akár otthon,akár a munkahelyen balhé legyen. Gondold el, ha barátod nézne másnak oda..mit szólnál,ha forditva lenne?

Laci

2011. okt. 10. 17:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!