Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha kiszakadt az óvszer a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiszakadt az óvszer a műpunciban az az óvszer vagy a műpunci hibája ?

Figyelt kérdés
Vettem egy olcsó műpuncit. Gondoltam kipróbálom milyen óvszerben. Hát elég nehezen ment be meg mozgatni is alig bírtam benne előre hátra miközben előtte simán ment óvszer nélkül. Utána egyszer csak elkezdett simán menni a dolog, de mikor kihúztam akkor láttam hogy szétvan szakadva az óvszer a farkamon 😂 Az óvszer lehet gagyi és kerüljem igazi nővel vagy szimplán a műpunci a gagyi, illetve nem a két felület nem passzol és nem csúszik benne az óvszer és ezért szakadt ki ?
tegnap 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Minden mupuncit sikisitoval kell hasznalni, szoval egyik sem hibas, te voltal a hibas.
tegnap 22:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Vizet használtam. De óvszer nélkül simán ment, az óvszer meg nem akart egyszerűen csúszni benne csak ha durván reszeltem. A punciba se kell amúgy általában sikosító.
tegnap 23:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A puncinak van beépített síkosítója, a műnek nincs, a víz nem elég
tegnap 23:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezt minden nap meg fogod kérdezni?
ma 00:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem mindegy ?
ma 00:38

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!