Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek e terhes ujjazás után?
Figyelt kérdés
aggodok hogy nem attól volt h a barátom meg ujjazot és kinyalt . Mert ujjazás előtt a barátom elment wc-re . és nagyon félek hogy most mi a pálya! De kórházba is voltam mandula betegségel májusba egy hétig bent is feküdtem és antibiotikus kúrán vettem részt és lehet h ettől van?2011. júl. 12. 12:59
31/38 A kérdező kommentje:
Meg kérdeztem barátomat azt mondta h nem volt semmit az ujján .. de akkor miért fáj a gyomorszájamnál a hasam ..?
2011. júl. 19. 10:59
32/38 Kovács János Balázs válasza:
Ha a gyomorszájadnál fáj a hasad akkor, sok a gyomorsavad.
Menj orvoshoz és írass fel savlekötőt!
33/38 A kérdező kommentje:
Holnap megyek a háziorvoshoz kivizsgálásra ..
ha fekszem vagy ülök akkor nem annyira vészes .. mikor állok vagy megyek akkor borzasztóan görcsöl és szúr !
2011. júl. 20. 11:52
34/38 Kovács János Balázs válasza:
Tuti, hogy sok a gyomorsavad! Kezeltesd, mert lehet gyomorfekély is belőle. Azért ne ijedj meg az a legvégső esetben csak.
35/38 A kérdező kommentje:
Hát majd holnap kiderül .. mert igen fáj a két bordám között !!
2011. júl. 20. 13:24
36/38 A kérdező kommentje:
voltam a Házi orvosnál és fel írt egy gyomornedv ellenálló tabletát .. remélem segíteni fog !!
2011. júl. 21. 16:46
37/38 Kovács János Balázs válasza:
Mondtam, hogy ez a baj!
Most már megnyugodhatsz, nem vagy terhes!
Csak szedd a tablettát a gyomrodra és rendben leszel! :)))
38/38 A kérdező kommentje:
Most hogyan szedem már 2napja .. elég jól vagyok ! De azért néha még fáj !
2011. júl. 23. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!