Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek? Ujjazás?
Ha a pasimnak egy nagyon kevés előnedv kerül az ujjára és megujjaz akkor terhes lehetek???
Ez egy hete történt de nem is biztos h. volt előnedv az ujján!!!
DE én már lehet h. csak képzelődök kicsit fáj a hasam...meg érzékeny a mellbimbóm...
nem tudom mit tegyek..
Tudom h. már nagyon sokan feltették ezt a kérdést de egymásnak ellentmondó válaszokat kapok...(légyszives csak az írjon már aki tényleg biztos benne amit gondol és esetleg biztos forrásból tudja)
Köszönöm..17/l
Jah és a mensim sajnos elég rendszertelen néha kimarad egy hónap..ugyhogy ez alapján nem tudom eldönteni...
Ja és sex sem volt nem is volt ott a pénisze még a közelében sem..u. h. ha került előnedv a hüvelyembe akkor csak az ujjáról kerülhetett.....
Segítsetek...
mondjuk ezt azért tudnia kellen a pasidnk,hoyg volte rajta vagy nem.csak érezte ,mikor megfogta a farkát.ovatosabbnak kell lennetek.nálunk gumihuzás elött is az az elsö hogy megnézi van e elöváladék.
a kérdésedre válaszolva szerintem kicsi a z esély rá,de ez nem jelenti azt hogy nincs.
egyébként egy hét után még nem tartom valószinüleg ,hogy jelei lennének ha terhes is lennél.
72 órásat? Könyörgöm, még be se állt a hormonrendszere, és már több doboz fogamzásgátlónyi hormont akarsz bevetetni vele?
Teljesen feleslegesen parázol, mert körülbelül 1% esélyed van arra, hogy terhes legyél így.
Gondolj bele, van olyan, aki megszakítással "védekezik" évekig, és mégse..
Ha idegeskedsz, csak késni fog, és használni biztosan nem használ, csak árt.
Nyugi.
rendben...majd megírom mi lett...
köszönöm a válaszokat
Valószínűleg nem vagyok terhes mert megjött hála istennek..:)
Köszönöm a segítségeteket..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!