Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes lehetek? Ujjazás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek? Ujjazás?

Figyelt kérdés

Ha a pasimnak egy nagyon kevés előnedv kerül az ujjára és megujjaz akkor terhes lehetek???

Ez egy hete történt de nem is biztos h. volt előnedv az ujján!!!

DE én már lehet h. csak képzelődök kicsit fáj a hasam...meg érzékeny a mellbimbóm...

nem tudom mit tegyek..

Tudom h. már nagyon sokan feltették ezt a kérdést de egymásnak ellentmondó válaszokat kapok...(légyszives csak az írjon már aki tényleg biztos benne amit gondol és esetleg biztos forrásból tudja)

Köszönöm..17/l

Jah és a mensim sajnos elég rendszertelen néha kimarad egy hónap..ugyhogy ez alapján nem tudom eldönteni...

Ja és sex sem volt nem is volt ott a pénisze még a közelében sem..u. h. ha került előnedv a hüvelyembe akkor csak az ujjáról kerülhetett.....

Segítsetek...

2009. okt. 23. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk ezt azért tudnia kellen a pasidnk,hoyg volte rajta vagy nem.csak érezte ,mikor megfogta a farkát.ovatosabbnak kell lennetek.nálunk gumihuzás elött is az az elsö hogy megnézi van e elöváladék.

a kérdésedre válaszolva szerintem kicsi a z esély rá,de ez nem jelenti azt hogy nincs.

egyébként egy hét után még nem tartom valószinüleg ,hogy jelei lennének ha terhes is lennél.

2009. okt. 23. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
mind1 h kevés volt az előnedv, vagy sok. mindkét esetben lehetnek benne életképes spermiumok. arrol nem is beszélve h ugye a spermium még napokig ott van a petevezetékben, és utana is kialakulhat terhesség. szóval ezzel nem jó játszani. sztem ha még nem késő, vegyél be egy 72 órásat. habar azt mondjak h kicsi az esély, de én aggódnék.
2009. okt. 23. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:

72 órásat? Könyörgöm, még be se állt a hormonrendszere, és már több doboz fogamzásgátlónyi hormont akarsz bevetetni vele?

Teljesen feleslegesen parázol, mert körülbelül 1% esélyed van arra, hogy terhes legyél így.

Gondolj bele, van olyan, aki megszakítással "védekezik" évekig, és mégse..

Ha idegeskedsz, csak késni fog, és használni biztosan nem használ, csak árt.

Nyugi.

2009. okt. 23. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
ok, lehet h túlzás a 72 oras, de ha mégis, akkor mitől jobb az abortusz???
2009. okt. 23. 23:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a barátod, hogy aznap mikor veled volt, vagy előző nap volt-e orgazmusa, elélvezett-e. Ha nem, akkor teljességgel ki van zárva, hogy az elő nedve tartalmazott akár egy spermiumot is. Mivel az elő nedv a péniszben termelődik és normális esetben nem mos ki spermiumokat a péniszből a makkra. Szerintem akár ki is zárhatjuk a terhesség lehetőségét, nyugodj meg. Ha mégis terhes lennél, most még nem érezheted a jeleit, max. 1-2 hónap után. Ha nem jön csináljatok egy tesztet, de fontos, hogy megnyugodj és legközelebb vigyázzatok! Írj majd, hogy mi lett légyszi! :) Remélem segítettem! :)
2009. okt. 24. 18:58
 6/7 A kérdező kommentje:

rendben...majd megírom mi lett...

köszönöm a válaszokat

2009. okt. 25. 10:03
 7/7 A kérdező kommentje:

Valószínűleg nem vagyok terhes mert megjött hála istennek..:)

Köszönöm a segítségeteket..:)

2009. nov. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!