Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetek e terhes ujjazás után?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek e terhes ujjazás után?

Figyelt kérdés
aggodok hogy nem attól volt h a barátom meg ujjazot és kinyalt . Mert ujjazás előtt a barátom elment wc-re . és nagyon félek hogy most mi a pálya! De kórházba is voltam mandula betegségel májusba egy hétig bent is feküdtem és antibiotikus kúrán vettem részt és lehet h ettől van?
2011. júl. 12. 12:59
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
82%

háhá, de tudtam. : D na ezért nem kell pasizni kicsilány ilyen fiatalon. mert tudatlan és felelőtlen vagy -.-

nőjj fel!

2011. júl. 12. 13:29
 12/38 anonim ***** válasza:
... akkor egészen biztos, hogy nem vagy terhes. Nyugodj meg és szeresd a barátodat.
2011. júl. 12. 13:29
 13/38 A kérdező kommentje:
köszönöm akik értelmes válasszal látnak el !!
2011. júl. 12. 13:30
 14/38 anonim ***** válasza:
65%
szerintem meg mérlegeld,hogy a válaszok avagy a kérdésed volt értelmes..
2011. júl. 12. 13:31
 15/38 A kérdező kommentje:
lehet hogy nem volt értelmes a kérdés .. de különösen nem érdekel , ha néhány embernek nem tetszik .. akkor ne írjon hozzá..
2011. júl. 12. 13:34
 16/38 Kovács János Balázs ***** válasza:
66%

Ha nincs ujjazáskor ondó az ujjadon akkor tuti nem lehetsz terhes! Ne aggódj! Szerintem, akkor éljen az ember nemi életet amikor neki jól esik! Ne hallgass a "nagyokra"!

Nyilván tapasztalatlanabb vagy mint mondjuk egy 32 éves nő.

De ez így van rendjén. Majd belejössz! Képjelj el egy 16 éves lányt aki minden megtapasztalt! Na az a gáz! Szuper csaj lehetsz! :)))

2011. júl. 12. 15:06
 17/38 anonim ***** válasza:
60%
én is apukám ujjától lettem:-) szerintem 1005% hogy buba van
2011. júl. 12. 15:37
 18/38 Kovács János Balázs ***** válasza:

Nyílván nem ez a bevett módszer, de úgy van esély rá!

Nem vagyok buba, kedves utolsó válaszadó. De egy 16 éves lánynak mit mondasz? :((((

2011. júl. 12. 15:42
 19/38 anonim ***** válasza:

Egy tizenhat éves lánynak is azt mondom, amit bárkinek.

A válasz a kérdésére: Ne féljen, nem valószínű, hogy bármi problémája lesz a leírtak alapján. Éljen nyugodtan és boldogan a szerelmével.

Tartsa távol magát a gonoszkodó, idétlen gyerekektől.

Ehhez nyilván megvan a magához való esze egyébként is.

2011. júl. 12. 16:22
 20/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen a kérdésemre a Válaszaitokat !! :)
2011. júl. 12. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!