Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 2 srác akik felrakták a képüket. Véleményeket kérnék melyi ka jobb?
Most komolyan ezekhez a képekhez írnak ilyeneket a lányok, hogy "nem rossz", "jó teste van", "szexelnék velük", és hasonlók???
Én majdnem 4 éve kondizok, mindenféle szteroid meg koksz nélkül, ezeknél vagy 5x izmosabb vagyok, és néha még bennem is megfordul a gondolat, hogy "szerintem nem vagyok elég izmos, hogy azt mondják rám, neki jó teste van".
kicsit offolok, bocs.
olvasgattam itt a hozzászólásokat... csak azt nem értem miért kell itt oltani két 15-16 éves kis kölyköt, hogy mennyire izmosak vagy sem? bazzz.. még simán gyerekek. mégis hogy nézzenek ki ennyi idősen? meglepne ha egy
Kedves héhaver teljes mértékben igazad van!Végre valaki aki normálisan átlátja a helyzetet!
Másrészről az első aki arc nélkül rakott képet őt ismerem!És élőben sokkal jobban néz ki a teste mint így képen,a képen a fénytörés miatt nem látszódnak a kockák a hasán!:P És ha látnátok az arcát melette szolnának az érveitek!Nem elfogultságból mondtam ezeket,csak a tényeket közöltem!:)
17L
A válasz megírásának időpontja: ma 17:50
Akkor te marha ügyes vagy hogy felsőtest alapján ráismersz valakire :D
Am meg nem az a kérdés hogy kinek van kocka hasa hanem melyik a jobb? Ha láttnám az elsőnek is az arcát akkor tudnék dönteni de igy a második bátorsága miatt rá szavazok.
Ha a masodik srac egy "elotte-utana" kepsorozatot akart csinalni es ez lenne az "elotte", akkor egy ev utan asszem, epp itt az ideje, hogy feltegye az "utana"-kepet is!!
Csak, hogy figyelemmel tudjuk kiserni a testi fejlodeset... mert ugye titeket is marhara erdekel?!:S:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!