Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van 2 srác akik felrakták a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 2 srác akik felrakták a képüket. Véleményeket kérnék melyi ka jobb?

Figyelt kérdés
[link] Jpg ide nem irt semmit a gyerek [link] Jpg ehhez a másik azt irta hogy 1 éves kép és akkor kezdte el a kondit. Szóval ki a jobb?
2011. júl. 11. 16:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
MELYIK TÉMÁBAN? Mert én simán szexelnék velük:)
2011. júl. 11. 17:07
 12/22 A kérdező kommentje:
2011. júl. 11. 17:10
 13/22 anonim ***** válasza:

Most komolyan ezekhez a képekhez írnak ilyeneket a lányok, hogy "nem rossz", "jó teste van", "szexelnék velük", és hasonlók???

Én majdnem 4 éve kondizok, mindenféle szteroid meg koksz nélkül, ezeknél vagy 5x izmosabb vagyok, és néha még bennem is megfordul a gondolat, hogy "szerintem nem vagyok elég izmos, hogy azt mondják rám, neki jó teste van".

2011. júl. 11. 17:36
 14/22 anonim ***** válasza:
Egyikkel sincs semmi baj, de a 2. jobb.
2011. júl. 11. 17:37
 15/22 anonim ***** válasza:

kicsit offolok, bocs.

olvasgattam itt a hozzászólásokat... csak azt nem értem miért kell itt oltani két 15-16 éves kis kölyköt, hogy mennyire izmosak vagy sem? bazzz.. még simán gyerekek. mégis hogy nézzenek ki ennyi idősen? meglepne ha egy

2011. júl. 11. 17:38
 16/22 anonim ***** válasza:
tizenéves férfias testtel rendelkezne.
2011. júl. 11. 17:38
 17/22 anonim ***** válasza:

Kedves héhaver teljes mértékben igazad van!Végre valaki aki normálisan átlátja a helyzetet!

Másrészről az első aki arc nélkül rakott képet őt ismerem!És élőben sokkal jobban néz ki a teste mint így képen,a képen a fénytörés miatt nem látszódnak a kockák a hasán!:P És ha látnátok az arcát melette szolnának az érveitek!Nem elfogultságból mondtam ezeket,csak a tényeket közöltem!:)

17L

2011. júl. 11. 17:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Már bocs de itt egyik srácnak sincs kocka hasa. Arról van szó hogy a gyereken semmi szír sincs , mivel irtó gyors még az anyagcseréje , így az alap izmok látszódnak a hasán. Ez nagyon egészségtelen mivel a kocka has körülbelül 7% testzsír %-nál jön ki , ami már verseny előtt 1-2 héttel álló bodybuildereken van. Ők símán soványak oszt jólvan! Mellesleg egyetértek héhaverral hogy ők csak 15-16 évesek nem kell oltogatni őket. ja és szerintem is a 2-ból még lesz valami ha folytatja.
2011. júl. 11. 17:56
 19/22 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 17:50

Akkor te marha ügyes vagy hogy felsőtest alapján ráismersz valakire :D

Am meg nem az a kérdés hogy kinek van kocka hasa hanem melyik a jobb? Ha láttnám az elsőnek is az arcát akkor tudnék dönteni de igy a második bátorsága miatt rá szavazok.

2011. júl. 11. 18:02
 20/22 anonim ***** válasza:

Ha a masodik srac egy "elotte-utana" kepsorozatot akart csinalni es ez lenne az "elotte", akkor egy ev utan asszem, epp itt az ideje, hogy feltegye az "utana"-kepet is!!

Csak, hogy figyelemmel tudjuk kiserni a testi fejlodeset... mert ugye titeket is marhara erdekel?!:S:D

2011. júl. 11. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!