Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 2 srác akik felrakták a képüket. Véleményeket kérnék melyi ka jobb?
Szerintem ne kerüljenek be a sittre , mert elég lányosak , ez a negyven-kiló vasággyal kategória , de lehet még valami , ha sovány lánnyal pózolnak :D
A napiszaron láttam régen : napikisgyurma !
Az elsőnek ezerszer jobb teste van!!!Elég kötöttek és szálkásak az izmai,ígyis hogy nem feszít!Szerintem még fiatal a srác,azért is lehet vékonyka még 1-2 év pár kiló és bomba teste lesz!!
A második meg feszít és ígysem látszik semmi komoly!Hamegmár felrakom a képemet nem egy éves kpet rakok fel hanem frisset!Kamu az 1 éve gyúrok szöveg!
Szerintem ninncs gond egyikük testével sem, nekem mindkettő bejön, nem kell minden férfinak tökéletesen kidolgozott testtel rendelkeznie, abszolút nem lányosak, nem tudom miért kell ilyen alaptalan hülyeségeket összehordani. Amúgy kár hogy a másikon nem látszik a srác arca, az első arc alapján viszont nem igazán jön be nekem, de mivel csak neki látom az arcát, szerintem ő a jobb.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!