Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van 2 srác akik felrakták a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 2 srác akik felrakták a képüket. Véleményeket kérnék melyi ka jobb?

Figyelt kérdés
[link] Jpg ide nem irt semmit a gyerek [link] Jpg ehhez a másik azt irta hogy 1 éves kép és akkor kezdte el a kondit. Szóval ki a jobb?
2011. júl. 11. 16:34
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

első [link]

második

[link]

2011. júl. 11. 16:35
 2/22 bix ***** válasza:
64%
mindkettő ványadt testű műanyag. a másodikból talán még lesz valami de az első az szerintem nagyon gáz. bár farmerben a teremben...
2011. júl. 11. 16:37
 3/22 anonim ***** válasza:
Hát én térdelnék eléjük:)
2011. júl. 11. 16:38
 4/22 anonim ***** válasza:
a 2.nak jobb teste van. még egy kis mellizom, + kar és tökéletes :)
2011. júl. 11. 16:40
 5/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ne kerüljenek be a sittre , mert elég lányosak , ez a negyven-kiló vasággyal kategória , de lehet még valami , ha sovány lánnyal pózolnak :D

A napiszaron láttam régen : napikisgyurma !

2011. júl. 11. 16:49
 6/22 anonim ***** válasza:

Az elsőnek ezerszer jobb teste van!!!Elég kötöttek és szálkásak az izmai,ígyis hogy nem feszít!Szerintem még fiatal a srác,azért is lehet vékonyka még 1-2 év pár kiló és bomba teste lesz!!

A második meg feszít és ígysem látszik semmi komoly!Hamegmár felrakom a képemet nem egy éves kpet rakok fel hanem frisset!Kamu az 1 éve gyúrok szöveg!

2011. júl. 11. 16:57
 7/22 A kérdező kommentje:
Itt nem az a fontos hogy mi lenne ha bekerünének a sittre meg ilyenek. Csak láttam valamelyik topikban őket azt gondoltam ha már futtatják magukat akkor közvélemény kutatás kell nekik :D. Más irányzatról meg nem érdekel a kérdéssel kapcsolatban válaszoljatok. A mi lenne ha nem érdekel.
2011. júl. 11. 16:58
 8/22 anonim ***** válasza:
Majd küldök neked képet, az én testemről, hogy lásd, hol kezdődik az igazi férfi test ;)
2011. júl. 11. 16:58
 9/22 anonim ***** válasza:
Küldesz neki a szőrös sörhasadról egy képet??xD
2011. júl. 11. 17:02
 10/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ninncs gond egyikük testével sem, nekem mindkettő bejön, nem kell minden férfinak tökéletesen kidolgozott testtel rendelkeznie, abszolút nem lányosak, nem tudom miért kell ilyen alaptalan hülyeségeket összehordani. Amúgy kár hogy a másikon nem látszik a srác arca, az első arc alapján viszont nem igazán jön be nekem, de mivel csak neki látom az arcát, szerintem ő a jobb.

19/f

2011. júl. 11. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!