Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pár hónapja vagyok együtt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár hónapja vagyok együtt a párommal, aki mielőtt összejöttünk külföldön volt és nem igazán volt együtt lánnyal jópár hónapig. Mikor lesz megint a régi?

Figyelt kérdés
Nagyon jó vele a szex, már ha bírja...ugyanis az elsőnél mindig pár percre sikerül utána meg egyre tovább tart, bár néha nem. az ő állítása szerint is vissza kellett volna már rázódnia, mert eléggé sokat "gyakorlunk", de mégse tapasztalunk valami nagy változást. Lehet ez ellen tenni akármit is, vagy egyáltalán mikor lesz újra "normális"?
2009. márc. 30. 22:40
 1/8 anonim válasza:
33%
"nem igazan volt eggyutt lannyal"????????? talan meleg?
2009. márc. 30. 22:42
 2/8 A kérdező kommentje:
nem meleg csak külföldön nem volt csaja magyarul nem szexelt senkivel
2009. márc. 30. 22:45
 3/8 anonim válasza:
26%
En is ezt mondtam a felesegemnek!!
2009. márc. 30. 22:49
 4/8 A kérdező kommentje:
elhiszem de én mégis inkább szeretnék tanácsokat vagy valamiféle ötleteket kapni
2009. márc. 30. 22:51
 5/8 anonim válasza:
39%
Na jo akkor oszinten ,nekem miutan visszajottem ,nem igazan kivantam a felesegemet ,nem tudom mi okbol, de egy gyertyafenyes vacsora es egy par uveg bor visszateritett a rendes vaganyba... ido ...(MERT EZT KERTED) 3 nap>
2009. márc. 30. 22:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Valószínű már stresszeli is magát, emiatt méginkább nem akar javulni a helyzet. Fel kell oldódnia rendesen. Nálam hasonló helyzetben egy kupica itóka segített, pár alkalom után már az sem kellett.
2009. márc. 31. 00:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Itass meg vele előtte egy kis innivalót, amiben alkohol van (pl. sör, bor)... Így nem lesz annyira érzékeny, és felszabadultabb is lesz az ágyikóban:)

Igaz, hogy az ital káros, meg etc baromság, hidd el, hogy jót fog tenni neki, és a teljesítményének is:)

Egy idő után már alkohol nélkül is menni fog neki hosszabb ideig is:)

A másik megoldás, hogy maszturbáljon előtte, vagy mikor masztizik, gyakorolja, hogy mikor érzi, hogy elmenne, álljon le, és mikor elmúlik az inger, folytassa...

Ezt szexben is lehet gyakorolni, ha érzi, hogy el fog menni, vegye ki egy kicsit, és ha elmúlt az érzés, hogy elmegy, tegye vissza...Így el lehet nyújtani.

Kellemes gyakorlatozást nektek, és remélem tudtam segíteni... 23/F

2009. márc. 31. 01:22
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2009. márc. 31. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!