Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőknek smárolni gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőknek smárolni gáz?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 20:42
1 2
 1/11 pillér válasza:
Buliban tökre belefér szerintem :D
2011. júl. 10. 20:45
 2/11 anonim válasza:
Hát a mai világban már sajnos nemgáz, főleg ha részegen teszik. Már mindenki rámondja,hogy töknormális.Ha józanon történik ez akkor a kérdés más kell legyen...
2011. júl. 10. 20:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz! Nincs vele semmi baj. :)
2011. júl. 10. 20:51
 4/11 anonim ***** válasza:

undorító szerintem..pedig gyanítom egyidősek vagyunk. Miért kell divatmajomnak lenni meg menni a többi hülye után? A barátnőddel csókolózol? Normális vagy??? Mi jó ebben? Soha nem smárolnám le a legjobb barátnőmet, de nem azért mert csúnya.... Szánalmas : DDDDDDDDD

L/15

2011. júl. 10. 21:39
 5/11 anonim ***** válasza:

mondta egy oszttársam, hogy ő már smárolt lánnyal de szégyenli nagyon és ne mondjam el senkinek. egy másik pedig azt mondta hogy ő már többel is smárolt és teljesen normálisnak tartja. (mindketten lányok)

14/F

2011. júl. 10. 22:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Az

Az pedig még inkább, hogy ezt egyesek divatnak nevezik és már lassan elítélik azt, aki nem b-ziskodik.

2011. júl. 10. 22:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Én nem tudom... Egyszer sikerült eddig túl sokat innom, és srácok azóta is azzal csesztetnek, h smároltunk egymással ketten lányok... Konkrétan a pasijaink állítják ezt, de egyikünk sem emlékszik rá. Én hülyén érzem magam miatta, már ha tényleg megtörtént. Nem szoktam gyakran inni, gondolom ez lehetett a baj, nagyon megütött akkor. :S

19/L

2011. júl. 10. 23:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, gáz. Miért lenne kevésbé gáz, mint fiúknak? Szánalmas. De engem nem érdekel, viszont ha a barátnőm mással smárolna, akkor akár fiú, akár lány az a másik, úgy kidobnám, hogy a lába nem érné a földet.
2011. júl. 11. 15:51
 9/11 anonim válasza:

Tényleg az egészben a gond ottvan, hogy lehet az hogy smárolsz egy barátnőddel, de legalább többször ne történjen meg. Elmeek házibuliba, egyik kedves baráti alapu barátnőm ott lelkizik nekem milyen szarul érinti a dolog mert ugyérzi megcsalta a barátját. Egy éjjelen át papol, erre kövi alkalommal minden lelkifurika nélkül ujra megteszi -.-

És a másik,hogy a lányok ezt egynás közt ugy beszélik meg mintha tök normális dolog lenne.Pedig nem kéna az legyen. Nem vagyok vallásos de Isten Ádám és Évát teremtett, legalábbis az a mesekönyv ezt írja :D:D. Nem Évát és Tündikét :D Én fiú vagyok,de ha részegen smárolnék 1 másik fiúval akkor még az atya úristen is leb*zizna és egy életen át csesztetnének ezzel. ha meg szóvá teszi az ember nektek ( lányoknak) a plafonig vagytok,holott az embernek vállalnia kéne tettei következményét :)

2011. júl. 11. 22:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az sem mentség semmire, hogy be vagy rúgva. Én akármilyen tajrészeg vagyok ugyanúgy tudok gondolkozni és nem csinálok hülyeséget. Ezt valaki kitalálta, hogy ezzel homályosítja a sztorit, azóta mindenki ezzel van, pedig akkora hülyeség......
2011. júl. 16. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!