Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA San Andreasban hol lehet...

GTA San Andreasban hol lehet ajándékot találni barátnőknek? ( Térképen is mutathatod )

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Én erről még nem is halottam xD
2010. máj. 9. 12:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Én sem. Igaz ez volt a GTA-k közül az egyetlen amivel alig játszottam.
2010. máj. 9. 12:12
 3/7 anonim válasza:

Üdv.

Biztos találtál már virágot a san andreasban. Ha elviszed a csajt randizni, akkor TAB-bal meg lehet csókolni, gondolom a virágot is valamikor akkor lehet odaadni.

2010. máj. 9. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Xboxon az L-el kell odaadni a virágot. De ha van vibrátorod (dildo 1 2 3) azt is oda lehet adni xD (már én is adtam:D)
2010. máj. 9. 13:36
 5/7 anonim ***** válasza:
a verdant bluf nál azaz a túrázó hely na ot van a virágcsokor a növényeknél a rendőrségen meg van műf*sz
2010. máj. 9. 13:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Van San fierroban, a nagy hosszu, nevada fele vezeto hid mellett egy lerobbant hid. Nem tudom msot jobban elmagyarazni. Ahol lejossz az autopalyarol. Na ott a hid elejenel, a megomlott hid elejenel van egy csokor virag pl. Ezen kivul meg van, de most ez jut eszembe. Még egy asszem van a sziliciumvolgybe ahogy mész le, a viragagyasok kozott.
2010. máj. 13. 11:48
 7/7 anonim válasza:
2014. márc. 6. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!