Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy a sportolók közt rendszeresen van sex? Tehát lesz{) pják egymást, stb?
Figyelt kérdés
Én egyszer lehet benne lennék sráccal, de akkor már egy ilyennel:)2011. júl. 10. 18:53
1/10 anonim válasza:
NEm tudom hogy melyik barom mondta ezt de nem igaz kivéve ha melegek...
Én még nem hallotam ilyenről hogy csapat társak szopnák egymás farkát... EHHHHH
Te meg meleg vagy...
3/10 anonim válasza:
mit ittál gyuluska?
ezt honnan veszed?
11 éve focizok, és semmi ilyen nem volt. még csak szóba sem került. max a bírkózoknál tudnám elképzelni...hihetetlen ez a homoszexuális gondolkodás...ilyen alapon két srác akik nagyon jó barátok, azok rendszeresen kielégítik egymás vágyait nem?
ilyen baromságot...
5/10 anonim válasza:
egyáltalán nem kell melegnek lenni ahhoz hogy 2 pasi leszopja 1mást, elég ha bi-k
6/10 anonim válasza:
az igaz, de miért kell ilyen hülyeségeket kitalálni?!
7/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor mondom, hogy focistáktól, vizilabdásoktól hallottam:P
2011. júl. 10. 20:42
10/10 anonim válasza:
Akkor azok alapbol b*zik voltak, mint te... :S focizom, fociztam, normálisak közt nem fordul elő ez... de te el ne kezdj jjárni mert ha meglátják h buza vagy, s esetleg bemernél próbálkozni tuti összepakolnak (én is és sokan mások is igy tennének) 16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!