Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet a szexre?

Figyelt kérdés

Barátnőm 15/L én 19/F vagyok de amikor felhoztam neki ezt a témát azt mondta, hogy majd 1-2 év múlva akarja ... Szerintetek érdemes annyit várnom vagy hagyjam a csajt???

Mellesleg én már nagyon szeretném kipróbálni vele a szexet csak nagyon szégyellős és szerény a csaj :( :(

2011. júl. 10. 14:52
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:
49%
szükséglet, ebben igazad van, de nem egy 15évessel... azok még kislányok, és jobb ha azok is maradnak még egy ideig. 1év rengeteg idő, addig rengeteg lányt találsz magadnak, aki már elmúlt 15, és szexelni akar veled. HAGYD OTT!
2011. júl. 16. 01:40
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!