Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet a szexre?

Figyelt kérdés

Barátnőm 15/L én 19/F vagyok de amikor felhoztam neki ezt a témát azt mondta, hogy majd 1-2 év múlva akarja ... Szerintetek érdemes annyit várnom vagy hagyjam a csajt???

Mellesleg én már nagyon szeretném kipróbálni vele a szexet csak nagyon szégyellős és szerény a csaj :( :(

2011. júl. 10. 14:52
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Az egykori exem, akivel 2hónapot jártam (sajnos......) már 2hét után fűzögetett, h naaa naaaa tegyem meg vele.

Tudod mit csináltam? KÉPEN RÖHÖGTEM, elfordultam, és aludtam! 2hét még nem biztosíték a szerelemre, és fiatal is voltam.

NAGYON JÓL TETTEM, pár héten belül megcsalt! Nem lettem strigula ;)

Értelmes lány nem adja magát oda olyan hamar, nem lehet levenni a lábáról pár szép szóval, persze minél idősebb, ez az "idő" annál inkább csökkenhet...

2011. júl. 10. 15:43
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ha ennyire a szex számít menj k*rvához, azok erre vannak, az ember barátnője nem azért van, hogy a te kis igényeidet minél hamar kielégítse. Remélem szakítasz vele, vagy ő szakít veled minél hamarabb...
2011. júl. 10. 15:45
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jönne egy paraszt ezzel a szükséglet dumával úgy dobnám, hogy a lába sem érné a földet.

Mit képzeltek, mik vagyunk mi? Gépek, akik a "szükségleteitek" kielégítésére léteznek?

Kapj a fejedhez, bogaram !

2011. júl. 10. 15:45
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

keress magadnak egy idősebb barátnőt.

egy 15 éves még nagyon kislány!

ha szeretnéd fel sem merülne benned,hogy rávegyed.

2011. júl. 10. 15:55
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy megéri várni, mert ha szeretitek egymást, akkor majd mikor teljesen megbízik benned, akkor hamarabb is ágyba viheted. De ne csak ez érdekeljen egy kapcsolatban, mert qrvázni bárhol tudsz. De ha ő szerényebb, akkor ne csodálkozz, hogy várni szeretne. Lehet, hogy ő tényleg szeret. Ezen mielőbb gondolkozz el, mert ha otthagyod, akkor meg majd pár nap múlva rájössz, hogy nagyon elcseszted. Szóval ne az ágyra várj, hanem érezd jól magad vele, s gyorsan fog telni az idő.
2011. júl. 10. 15:58
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Most őszintén, 15 évesen mit vársz?

Amúgy aludtatok már valaha együtt? Mert ha igen, szerintem éppen annyi, ami még élvárható egy lánytól ilyen idős korban, annál több nem.

És ez a normális, aki másképp gondolja, azzal van a probléma.

2011. júl. 10. 15:59
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

hagyd ott a csajt...

15 éves csajjal nem kellene csajozni...

2011. júl. 10. 17:14
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd ott,már most nem bírod.

A szakítás most még szúnyog csípés lesz,később..ez már fájdalmasabb..

2011. júl. 10. 18:30
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

15:45 Én is így gondolom!

19/L

2011. júl. 10. 21:51
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Végigolvastam a beírásotokat. A válaszaidból azt vettem ki bár 19 éves vagy, de nincs annyi tapasztalatod a lányok terén. Egy 15 éves lány nem olyan mint a te korosztályod nem mindegyik akar még ágyba bújni így nem lesz teljes a kapcsolat. Mikor mi 14 évesek voltunk egyik barátnőm járt egy sráccal de nem feküdt le vele meg is csalta egy saját kora beli csajjal. Nem erre akarlak buzdítani, de tuti erre a lányra várnod kéne, te viszont már abba korba vagy hogy kipróbálnád magad az ágyba akkor viszont mérlegelned kell hogy vársz vagy mész.
2011. júl. 11. 14:45
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!