Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet a szexre?

Figyelt kérdés

Barátnőm 15/L én 19/F vagyok de amikor felhoztam neki ezt a témát azt mondta, hogy majd 1-2 év múlva akarja ... Szerintetek érdemes annyit várnom vagy hagyjam a csajt???

Mellesleg én már nagyon szeretném kipróbálni vele a szexet csak nagyon szégyellős és szerény a csaj :( :(

2011. júl. 10. 14:52
1 2 3 4
 11/31 napietus ***** válasza:
100%
azt csak Te tudhatod, hogy megéri-e, mi nem ismerjük sem a lányt, sem az érzéseidet iránta (bár utóbbiból már adtál némi ízelítőt)
2011. júl. 10. 15:04
 12/31 A kérdező kommentje:
Én csak a véleményeteket kértem ki :) Szó sincs arról, hogy nem szeretném-e a lányt vagy egyéb. Igen is szeretem és jól érzem magam vele.
2011. júl. 10. 15:08
 13/31 anonim ***** válasza:
65%
Hát ha ez az ő álláspontja tiszteletben kell tartani. Amúgy szerintem idővel ő is el kezdi kívánni a szexet, és lehet kevesebbet kell majd várnod 1 évnél. Tapizás szokott lenni? Esetleg egy kis orál? Vagy mi a leg az eddigi együttlétetekben?
2011. júl. 10. 15:13
 14/31 A kérdező kommentje:
Hát eddig csak seggtapizás volt semmi más. Se mell se ott középen semmi. Bízok benne hogy nem kell 1 évet várni.
2011. júl. 10. 15:14
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

De 15 éves!!! Mégis mit gondoltál, hogy majd rögtön lefekszik veled? De ciki vagy!

Figyelj, ha nem tudsz várni 1 évet, akkor hagyd ott, szegénynek úgyis csak a baja lesz veled.

Az egy dolog, hogy manapság a kis piccsák már 12 évesen ágyba bújnak mindenkivel, de úgy tűnik, hogy kifogtál egy normálisabb lányt, nem hogy ennek örülnél. Minek sürgeted?!

Ha nem tudsz várni legalább egy évet, akkor most mondd meg neki és szakíts vele!

21/L

2011. júl. 10. 15:19
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Bízni azt lehet...

Sosem értettem, hogy olyan fiú, akinek ennyire fontos, hogy minél hamarabb gerincre vágja a csajt, minek kezd rendes lányokkal??

Keress helyette egy kis 15-17 éves repedtsarkút, akit többen ismernek meg arc nélkül egy meztelen fotóról, mint az utcán felöltözve. Dunát lehet velük rekeszteni.

A lány meg majd talál egy olyan fiút helyetted, aki értékeli, hogy vannak erkölcsei, értékrendje, elvei, és van benne elég női büszkeség.

Neked ilyen csaj nem való.

Itt a nyár, keress magadnak valami kis könnyűvérű, fa.széhes csajt, akit az első randin megfarkalhatsz.

15 éves szűz csajjal jársz, és ha nincs három hónapon belül semmi, akkor lépni kell... Pfff...

És te ezt hívod szerelemnek.

Én ezt legfeljebb kangörcsnek hívom.

2011. júl. 10. 15:22
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
15 éves de én akkor se várnék rá éveket ha szeret ő is akkor tudja hogy a fíúknak szükséglete ez a dolog és hogy 3 hónap után még más se volt ezért még súlyosabb a dolog.. én a 6-8 hónapot reálisnak látom annál többet nem hiszem hogy várnék egy lányra is ..
2011. júl. 10. 15:35
 18/31 A kérdező kommentje:

15:35

Egyetértek veled.

2011. júl. 10. 15:38
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Szükséglet b+... Na meg a kis f...omat.

nem állatok vagyunk, hanem emberek, viselkedjetek is úgy !

NEM ÉRDEMLED MEG ezt a lányt! Sok fiú a két kezét összetenné, ha ilyet találna a sok kis disco-s ribi helyett.

Hagyd el! - az Ő érdekében!

2011. júl. 10. 15:38
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

nem hogy örülnél, megbecsülnéd, hogy neked nem olyan barátnőd van, aki a többséggel ellentétben nem ribanc. Inkább szakíts vele, mert a lány jobbat érdemel nálad... Ám, ha annyira szexelni akarsz, akkor miért egy 15 évessel jársz?

Szükséglet. Pff... :D Amilyen eszed van még inkább a kezedet használd édes bogár!

2011. júl. 10. 15:43
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!